Apolonia Sokol, Caspar Eric og Emma Holten kommer til Heartland

Apolonia Sokol, Caspar Eric og Emma Holten kommer til Heartland
Emma Holten. (Foto: Claudia Vega)

Heartlands talkprogram er blevet udvidet med blandt andre debattøren Emma Holten, kunstneren Apolonia Sokol og forfatteren Caspar Eric.

Emma Holten kommer både på scenen i en samtale med forfatter Mathilde Walter Clark om kritisk tænkning og med ‘Hvem har magten?’ – en slags performancetalk, som hun tidligere har været på turné med.

Apolonia Sokol kommer til at undersøge det at være kvindelig kunstner og politisk kunst i samtale med kunstneren Emma Rosenzweig, der tidligere har været kendt som model og skuespiller.

Caspar Erics talk bliver med forfatterne Elias Sadaq og Luka Holmegaard om de glemte kroppe i poesien, transkønnethed, handicap og det at være queer muslim.

De føjes til et program, der rummer alt fra historien om Gramsespektrum, Jeanett Albeck, Anna Linn og Daniel Rye til Sine Plambech, Moussa Mchangama og Lucia Odooms talk om migration og identitet.

Heartland 2024 finder sted ved Egeskov Slot fra den 13.-15. juni, og øverst i musikprogrammet står Lauryn Hill, Phoenix og Nile Rodgers.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af