Betty Nansen slipper 2024/25-program med nyt fra Sort Samvittighed

Betty Nansen slipper 2024/25-program med nyt fra Sort Samvittighed
'Sort Samvittighed' - Betty Nansen (Foto: Emilia Therese)

Betty Nansen Teatret har netop afsløret deres program for sæsonen 2024/25, der byder på en ny forestilling fra Sort Samvittighed, Shakespeare uden kvinder og en musical uden musik.

Det Reumert-vindende kunstnerkollektiv Sort Samvittighed, der står bag tidligere forestillinger som ‘Hvid magi’ og ‘Tove Tove Tove’, vender tilbage til teatret med deres fjerde forestilling, ‘Sort Samvittighed #4’, som udforsker venskab og samarbejde.

Shakespeare-komedien ’Trold kan tæmmes’ opstår i en ny udgave set fra mændenes perspektiv. ’10 Things I Hate About You’ er nok den mest kendte, moderne udgave af stykket, og vi prøver at forestille os, hvordan den film havde set ud kun med Joseph Gordon Levitt og Heath Ledgers scener.

Nicolas Bro vil i ledtog med blandt andre Anton Hjejle indgå i en ny sanselig musikforestilling, der udspringer af folkeviserne og deres forhold til naturen.

Desuden byder Betty Nansen på en opsætning af ’Les Misérables’ med Özlem Saglanmak i hovedrollen. ‘Les Misérables’ er nok bedst kendt som musical, men her er der tale om en mere rå dramatisering af Victor Hugos roman uden ‘I Dreamed a Dream’.

Læs mere om forestillingerne i sæsonen 2024/25-programmet her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af