Internettets dom over Justin Timberlakes anholdelse er nok hårdere, end dommerens bliver

Internettets dom over Justin Timberlakes anholdelse er nok hårdere, end dommerens bliver
Justin Timberlake. (Foto: PR)

Justin Timberlake blev mandag arresteret og sigtet for spirituskørsel, og det er der nu mange på internettet, der morer sig over.

Oven på de seneste års reevaluering af 00’ernes stjerner er mange endt med at konkludere, at Justin Timberlake var den egentlige skurk i konflikter med kendte kvinder som Britney Spears og Janet Jackson.

Mange lægger ikke engang skjul på, at de har glædet sig til at kunne være skadefro over Timberlakes såkaldte downfall. Vi har samlet en bunke internetreaktioner.

Nogle lader især til at være utilfredse med Timberlakes håndtering af sit breakup med Britney Spears tilbage i 2002.

Herunder hittet ‘Cry Me a River’, der beskyldte hende for at have været ham utro, og så selvfølgelig det berygtede radiointerview, hvor Timberlake pralede af at have taget Spears’ mødom.

Internettet kunne ikke være gladere for, at Britney nu lader til at være glad og fri, mens det går anderledes for Timberlake. I Brasilien kan det efter sigende ligefrem spores på hitlisterne:

Det er dog ikke kun Britney-konflikten, der ligger til grund for jokes om anholdelsen.

Opfattelsen er nemlig, at Timberlake mere eller mindre lod Janet Jackson tage skylden efter den skandale i 2004, hvor deres fælles performance til Super Bowl endte med, at Timberlake rev et stykke af Jacksons tøj af, så hendes bryst blev vist på live-tv.

Det nøgne bryst endte med stort set at ødelægge Janet Jacksons karriere. Timberlake har faktisk sagt undskyld til både Spears og Jackson, men det forhindrer ikke X i at fryde sig over, at det går godt for dem og skidt for Timberlake nu.

Justin Timberlakes tid er muligvis ovre. I hvert fald havde den unge betjent, der arresterede Timberlake, efter sigende ingen idé om, hvem han var.

Faktisk var der sågar medier, der primært identificerede Timberlake som ham fra børnefilmen ‘Trolls’.

Der var dog også masser af reaktioner, der primært så ud til at beskæftige sig med kombinationen af at være beruset og god til at danse:

Og som Martin Brygmann for nyligt har fundet ud af, dukker alle (og vi mener alle) gamle interviews op til overfladen, når man er kommet i bad standing i offentligheden. Herunder dette klip, hvor mange er sikre på, at han i sin tid adresserede Britney Spears:

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af