Tre kendte har fortalt om deres cølibat på tre uger – nu er det officielt en tendens

Tre kendte har fortalt om deres cølibat på tre uger – nu er det officielt en tendens
Julia Fox. (Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images)

Både skuespiller Julia Fox, musiker Lenny Kravitz og senest realitystjerne Khloé Kardashian har de sidste par uger fortalt om at være i frivilligt cølibat og vældig tilfredse med det.

Det tyder ikke på, at det er interviewerne, der snager unødigt i stjernernes liv, men i stedet at de selv bringer det op.

For Julia Fox, der er kendt for altid at give interessante interviews og for sine halvnøgne fashionmomenter, er det næsten et politisk statement: »Jeg tror, at efter omstødelsen af Roe v. Wade og vores rettigheder blev taget fra os, er det her en måde at genvinde kontrollen på«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fox åbnede først op omkring sit cølibat efter at datingappen Bubble lavede en upopulær anti-cølibat-kampagne i USA, så måske er det, ironisk nok, en dating-app, der har startet hele bølgen med at dele sit cølibat.

Lenny Kravitz, der i en alder af 60 stadig er en usædvanligt god ambassadør for stramme læderbukser, har fortalt The Guardian, at cølibat for ham er en »spirituel ting« og at han venter på den rigtige kvinde.

Lenny Kravitz til Grammy Awards 2024. (Foto: Lester Cohen/Getty Images)

Og nu har Khloé Kardashian meddelt, at hun ikke har behov for at forstyrre sin rytme med dating »Jeg står op klokken halv fem, så fra ni aften til halv fem om morgenen er det min tid og den vil jeg ikke dele med en mand«.

Khloé Kardashian. (Foto: RB/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images)

Om tendensen fortsætter kan man kun gisne om, men seksuel afholdenhed har i hvert fald fået tre sexede fortalere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af