Linea Maja Ernsts bestseller-debut, ‘Kun til navlen’, er solgt til udgivelse i syv lande

Linea Maja Ernsts bestseller-debut, ‘Kun til navlen’, er solgt til udgivelse i syv lande
Linea Maja Ernst. (Foto: Daniel Hjort)

Linea Maja Ernsts debutroman, ‘Kun til navlen’, om syv venner i starten af trediverne fra den kulturelle klasse, der tager i sommerhus og imellem den betagende natur og overdådige måltider tager deres liv og indbyrdes relationer op til revision, har tydeligvis ramt en nerve i de læsende danskere denne sommer.

Siden udgivelsen i maj har romanen ligget og rumsteret i toppen af de danske bestseller-lister.

Nu afslører forlaget bag ‘Kun til navlen’, Lindhardt og Ringhof, at rettighederne til bestsellerromanen er blevet solgt til syv lande. 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bogen skal således udgives i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Italien og Holland – samt i Storbritannien, hvor den vil udkomme under titlen ‘Waist Deep’ i sommeren 2025.

Soundvenues anmelder Simon Øst Vejbæk skrev ved udgivelsen om bogen:

»Sally Rooneys romaner og ’Girls’ må være løftestænger for portrættet, hvor de litterære og kulturelle referencer er hyppige, og hvor karakterne selv er helt på det rene med, at de channeller Hermia fra ’En skærsommernatsdrøm’ eller Esther Greenwood i ’Glasklokken’. Det gør dem alle både irriterende og en smule uimodståelige.«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af