Hold øje med: Clouds – et nyt minimalistisk mærke

Hold øje med: Clouds – et nyt minimalistisk mærke

Den danske designer Tilde Bjerregaard, der tidligere har designet for Noir og Gestuz, står bag det nye mærke Clouds.

Du skal holde øje med Clouds, fordi…
… mærket er elegant og eksklusivt med et internationalt potentiale. Som brandnavnet antyder har Bjerregaard kigget mod skyerne. Oversat til tøjet betyder det en kollektion, der er holdt i enkle snit i toner af grå, beige, lavendel og sandfarvet med fokus på lette materialer som uld og silke, hvor særligt den jacquardvævede silke giver et let og drømmende udtryk.

Tanken bag Clouds er
… ikke at binde sig til tendenser. Bjerregaard vil hellere arbejde med materialer af god kvalitet, og stræber efter at skabe elegante og tidløse kollektioner til den moderne kvinde, der værdsætter det enkle design.

Du kan kende designet på…
… de enkle løse snit og de milde farver. Der er gulvlange silkekjoler og kåber samt korte længder på toppe og shorts. Bukserne er enten klassiske og inspirerede af mændenes jakkesæt eller culotte-stumpede med vidde. Jakkerne er korte og har fået tilføjet enten feminine applikationer eller store synlige lommer, der sat sammen med et par city-shorts i samme materiale udgør et voksent og stilrent sæt.

Oplagt til dig, der elsker…
… et sofistikeret og eksklusivt look. Universet er drømmende og feminint, som vi kender det fra Stine Goya, og enkelt og minimalistisk i udtrykket som hos Veronica B. Vallenes og Jil Sander.

Clouds forhandles hos Holly Golightly og Nørgaard på Strøget.

Læs også: Moderedaktørens forårsfavoritter

C_M_04_025

 

C_M_02_032 1

 

C_M_10_ 042

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af