H&M annoncerer nyt designer-samarbejde

H&M annoncerer nyt designer-samarbejde
Balmains unge designer Olivier Rousteing.

Sidste år var det Alexander Wang, der, som den tiende designer i rækken, bragte luksusmodens glamour ud til masserne i samarbejde med H&M. Spekulationerne har i et stykke tid gået på, hvem det næste samarbejde kunne være med, og nu er sløret løftet: Den 5. november lanceres Balmain x H&M-kollektionen online og i udvalgte butikker globalt.

Olivier Rousteing, kreativ direktør hos Balmain, har på få år forvandlet det aldrende franske modehus til et af de mest hypede brands i verden. Han har konsekvent arbejdet med at skabe, hvad han kalder sin ’Balmain-hær’ af stærke, agenda-sættende kvinder.

svo_modeblog_180515Balmain AW15, designet af Olivier Rousteing.

Hans luksuriøse designs og glamourøse udtryk har fået stor opmærksomhed og er blevet positivt omtalt af anmelderne, men det er især designerens nære venskaber med blandt andet Kanye West og Kim Kardashian, der har slået hans navn fast globalt.

H&M har tidligere lanceret hypede kollektioner med blandt andre Karl Lagerfeld, Roberto Cavalli, Lanvin og Stella McCartney.

Læs også: H&M’s collabs: Sådan gik det med de tidligere samarbejder

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af