Hold øje med: Det nye danske herremærke Nosomnia

Hold øje med: Det nye danske herremærke Nosomnia

I løbet af juli måned kigger Soundvenue på en række af de mest spændende nye mærker – små brands, som de færreste endnu har hørt om, men som kan have et forhåbentligt gennembrud foran sig. Nu er turen kommet til Nosomnia, grundlagt i år af Jonas Bier og Philip Anker med designeren Ida van Gaever som kreativ sjæl.

Læs også: Hold øje med det nye danske pigemærke Clouds

nosomnia3

 

Nosomnias første kollektion, Prologue, er en lille samling af syv forskellige overdele. Mærkets mål er, med deres egne ord, at tage det bedste fra den klassiske herregarderobe og blande det med et yngre, mere rebelsk udtryk. Brandets anden kollektion, som kommer til foråret, vil vokse til 15 forskellige styles og også inkludere nogle (dog afdæmpede) farver samt bukser og shorts.

Læs også: Hold øje med det nye danske herremærke Capital Goods  

nosomnia

 

Nosomnia har stort fokus på materialer og detaljer og fortolkning af klassiske silhuetter og arbejder med brodering som en genganger i kollektionerne.

Mærket kan endnu ikke købes i danske butikker, men forhandles direkte via Nosomnia.dk.

nosomnia1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af