10 lækre efterårs-sneakers til herrerne

Skal du ud og investere i nye sneakers til den nye sæson, er der hjælp at hente her.

PUMA
Puma R698
Selvom Puma måske ligger et stykke bag hovedduellanterne fra Nike og Adidas, når snakken falder på sneakers, kan arven fra Adi Dasslers lillebror, Rudolph Dassler, stadig følge med i det store billede. Seneste eksempel på dette er mærkets R698-sneaker, der her ses i en subtil men pæn overdel af mørkeblåt ruskind, oven på en Trinomic-sål i knækket hvid.

672 kr. hos The Next Door

ASICS
Asics Gel Lyte III
Er man på jagt efter et solidt stykke fodtøj, som kan sammensættes med det meste og dog stadig bærer et opsigtsvækkende design bør man stikke fødderne i Asics’ Gel Lyte III-sneaker. Her ses den i en råhvid overdel af krokodille-mønstret læder med matchende bund og hvid midtersål.

1.007 kr. hos End Clothing

conversemissoni
Converse x Missoni Chuck 70’s OX
Italienske Missoni og Converse har siden 2010 arbejdet sammen om at kombinere Missonis strik med den tidløse All Star. Samarbejdet har både resulteret i produkter, der blev revet væk, og nogle, der var lidt for specielle. Ovenstående version er uden tvivl en af de bedste fra de to parter, der har kombineret den retrospektive Chuck 70’s med en pæn, lys overdel fra strikfabrikken.

1.500 kr. hos Soto

NEW BALANCE
New Balance MFL574AN
New Balance bryster sig ofte af at være et mærke, der holder sig til sine kerneområder og traditioner, men som alle andre mærker, må de byde fornyelsen indenfor fra tid til anden. Hvis mærkets entré ind i både fodbold og skateboarding ikke har overbevist nogen om dette, gør de sig endnu et forsøg ved at genfortolke deres 574’er i et moderne design, hvor den største forskel fra den gamle model er tilføjelsen af en fresh foam-sål for øget komfort.

999 kr. hos Rezet Store

NIKE-roshe
Nike Roshe LD-1000 Quickstrike
Denne sko er resultatet af et samarbejde mellem Nike og deres længerevarende partnere fra Hiroshi Fujiwaras Fragment Design. Skoen kan bedst beskrives som en fusion af Nikes Roshe Run og Cortez, hvor førstnævnte er referencen for den massive sål, mens skoens tunge er inspireret af Kendrick Lamars foretrukne Cortez. Skoen ses her i en skarp rød farve med sorte detaljer og hvid sål.

784 kr. hos Slam Jam Socialism

NEW-BALANCE-2
New Balance M997
Vil man fremstå en smule mere sofistikeret og undgå at falde for diverse trends, der forsvinder efter seks måneder, bør man søge op i de lidt højere prisklasser. Her finder man New Balances M997-silhuet i en grå overdel af henholdsvist læder, ruskind og mesh, placeret oven på en hvid Encap-sål med matchende snørrebånd.

1.519 kr. hos Sneakersnstuff

VANS_AW_15_229
Vans Vault OG Era LX
Det californiske mærke fortsætter deres retrospektive kollektion af sneakers ind i efteråret, hvor Era-silhuetten er inspireret af skoens originale pasform. Det er ikke noget, man lægger mærke til ved første øjekast, men har man begge silhuetter foran sig, ser man tydeligt forskel. Til efteråret har Vans kombineret den originale pasform med deres velkendte checkerboard i kanvas, denne gang med små logoer hist og her i de hvide felter.

578 kr. hos Goodhood

conversecdg
Converse Chuck Taylor x CdG Play Chuck Taylor 70’s
Converse og Comme des Garçons gav fornylig deres populære All Star-samarbejde en tiltrængt opdatering. Ikke at der er meget nyt under solen, men lidt er der: Silhuetten er baseret på mærkets 70’er-inspirerede model, der blandt andet har en kraftigere sål, og Play-hjertet på siden af skoen er forstørret, så det skæres over af midtersålen.

850 kr hos Wood Wood

nike-free-flyknit
Nike Free Flyknit NSW
En af de pæneste nyheder fra Nike denne sæson er deres Free Flyknit i grå. Modellen er så småt ved at være udsolgt, men er man heldig, kan man stadigvæk nå at få fat i et par. Skoen kommer også i sort, men spørger man undertegnede er det i særdeleshed den grå, der er interessant. Den har en strikket overdel af lysegrå og sort, matchende grå midtersål og hvid Free-sål.

1.100 kr. hos Norse Store

adidas superstar primeknit
Adidas Superstar 80s Primeknit
Adidas har i de senere år givet Nike kamp til stregen og kombineret moderne teknologi med deres tidløse modeller. Hvem der kom først med den flettede teknologi, eller hvem der stjal den fra hvem, skal vi ikke tage stilling til, men i stedet blot beundre Adidas’ nyfortolkning af deres Superstar 80s, der nu udkommer i en overdel af hvid Primeknit med sorte kontraster.

1.045 kr hos Tres Bien

Læs også: Street style: Modeugen spredte god stil i gaderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af