Copenhagen Fashion Week: Freya Dalsjø leverede sæsonens triumfshow på modeugens dag 1

Copenhagen Fashion Week: Freya Dalsjø leverede sæsonens triumfshow på modeugens dag 1

Se hele kollektion i galleriet her ovenfor.

Der er en grund til, at Freya Dalsjö er en af de unge danske designere, der får mest opmærksomhed for tiden. Og ja, tidligt onsdag aften præsenterede hun, hvad der højst sandsynligt bliver modeugens triumfshow, selvom der stadig er to dage tilbage.

Dalsjö præsterer som få at lave det sexet, feminint og vovet uden at krydse grænsen til det tarvelige. Hun præsterer gang på gang, og også onsdag aften, at skabe farvekombinationer af en anden verden. Det var så fabelagtigt udført, at jeg blev helt rørt – og der skal ellers en hel del til.

Når man får den erfarne modejournalist Lotte Freddie til at klappe, mens showet stadig er i gang, har man gjort noget rigtigt. Det gjorde Freya. Kig i hendes retning, hvis du vil vide, hvad der bliver moderne om et år.

Læs også: Modeuge: Henrik Vibskovs nye kollektion skruer ned for farverne

Læs også: 10 skæve til Freya Dalsjö

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af