Modeuge for menigmanden: De bedste oplevelser under Copenhagen Fashion Week

Receptioner, modefilm, debatter og meget mere, hvor alle kan deltage.
Modeuge for menigmanden: De bedste oplevelser under Copenhagen Fashion Week
Asger Juel Larsen SS16 (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Copenhagen Fashion Week ruller i denne uge atter gennem hovedstaden, og selvom modemesser og shows er lukket for offentligheden, ligger der også interessante oplevelser og venter for alle helt almindelige dødelige.

modeuge4
Dior Couture


Modebiograf i Magasin

Denne sæson åbner Copenhagen Fashion Festival, Magasin og CPH:DOX dørene til en vaskeægte modebiograf i Kong Hans Salen i Magasin komplet med popcorn, drinks og goodiebags. Over to aftener vises dokumentarfilmene ‘Dior and I’, der går tæt på Dior-designer Raf Simons, og ‘Iris’, et portræt af et af verdens største stilikoner, Iris Apfel.

Fashion Cinema
5.-6. august, kl. 17.30
Billetter: 50 kr. (kan købes HER)

Se flere modeuge-events åbne for alle på de følgende sider.

dalsjø
Tre dages udstilling og debat
Er du i tvivl om hvilken vej, vinden blæser, er det altid en god idé at kigge forbi Sabine Poupinels butik i Møntergade. Få er så gode som hende til at finde og dyrke talenterne og enerne, og i forbindelse med modeugen lancerer den erfarne dame Fan Out, en tredages minifestival der byder på gruppeudstilling af seje, danske designere, debat, performance og koncerter – med blandt andre Djuna Barnes, First Hate og Anne Sofie Madsen.

Fan Out
Sabine Poupinel, Møntergade 3
Se hele programmet på Facebook HER

modeuge5
Traditionsrig havefest
Traditionen tro er der ‘havefest’ i hele Kronprinsensgade under sommermodeugen. Her åbner butikker og restauranter for sjette gang op for udendørs og indendørs boder, ligesom der er dj’s, rabatter, konkurrencer og performances hele dagen.

Garden Party
Kronprinsessegade
6. august, kl. 15-22
Se mere på Facebook HER

wood
Wood Wood-lancering
Det danske mærke lancerer sin nye efterårskollektion, Internationalism, i butikken i Grønnegade i modeugedagene. Der er kolde øl og musik fra Christian Ahlefeldt og Anton Klint.

Wood Wood AW15 Launch
Grønnegade 1
6. august, kl. 16-19
Se mere på Facebook HER

modeuge6
Bliv klogere på modebranchen
Du har mulighed for at blive klogere på, hvordan modenbrancen egentlig hænger sammen, til en række debatter med en lang række prominente personligheder fra den danske branche. I år diskuteres og fortælles blandt andet om, hvordan man får job i modebranchen og om mangfoldighed og mode, ligesom du kan opleve en blogging masterclass.

Fashion Talks
Nytorv
7.-8. august
Se hele programmet HER 

modeuge7
Magasin-lancering
Det danske online-magasin Less Magazine fejrer udgivelsen af sit femte nummer med en reception i Indre By. Magasinet, der har som ambition at fejre tidløshed mere end tendenser, udkommer halvårligt.

Less Magazine Launch
Hotel Twentyseven
7. august, kl. 18-20
Læs mere på Facebook HER

modeuge2
Bytte-bytte købmand
I bæredygtighedens navn inviteresFashion Exchange til byttebørs. Her kan alle medbringe det brugte (eller nye) tøj, man ikke længere bruger og bytte med andre. Dermed kan man få fornyet sin garderobe uden at smide ud eller bruge penge. Eneste krav er, at tøjet stadig er i god stand og rent og pænt.

Fashion Exchange
Rådhuspladsen
8. august, kl. 11-16
Se mere på Facebook HER

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med