Supreme lancerer samarbejde med Dr. Martens

Supreme lancerer samarbejde med Dr. Martens

Nogle gange giver modesamarbejder ingen mening – men andre gange, er der virkelig god grund til at finde fælles fodslag.

Det sidste er tilfældet i et nyt samarbejde mellem Supreme og Dr. Martens, for begge mærker er, med hver deres tid og sted som udgangspunkt, ikoniske undergrundsmærker, der har været stærkt medvirkende til at transformere undergrundskulturer til populærkultur.

Supreme-Dr-Martens

 
Samarbejdet udmønter sig i to forskellige stykker fodtøj lavet særligt til Supreme: En sko med fire snørehuller og en støvle med seks. De sættes til salg online den 3. september.

Støvlerne kommer i to farver, mens skoene findes i tre. Skoene, der har den klassiske Dr. Martens-sål, har overstykke i glat læder i enten sort, rustrød og en sart blå.

supreme2

 
Den første Dr. Martens-sko blev lanceret i 1960, og efter først at have været brugt som arbejdssko blev den hurtigt overtaget af de unge britiske skinheads. Senere bar Pete Townshend fra The Who dem til en koncert, og siden da har Dr. Martens været en uundgåelig del af ungdomskulturen.

Supreme blev først grundlagt i 1994 på Lafayette Street i Downtown Manhattan og blev hurtigt et samlingssted for byens unge skatere, hvoraf en del arbejdede i butikken. Det udviklede sig til et af de største subkulturbrands i modebranchen, og med dette nye samarbejde er der nu et par nye produkter, der nok skal blive hypet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af