Video: Alt det du ikke vidste om Adidas’ populære Stan Smiths

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden Adidas relancerede deres ikoniske Stan Smith-sneakers i slutningen af 2013, er den flade sko kommet på tale – og fødder – over hele verden. Sneakeren, der blev designet til tennisspilleren Stan Smith, som spillede i den i 60’erne og 70’erne, er blevet en fast del af overraskende mange urbane garderober.

Det fejrer den anerkendte modeplatform Showstudio, der især er kendt for deres mange banebrydende modefilm og interviews, med et længere interview med Gary Aspden, der er kreativ konsulent for Adidas og har arbejdet for virksomheden siden 90’erne. Aspden er også manden bag ‘Adidas Spezial’-kollektionen og udstillingen af samme navn.

I videoen, hvor en monolog af Aspden udgør lydsiden, imens billedsiden udgøres af skoens mange inkarnationer, hører man blandt andet om den kreative proces, om opstarten og de sneakers, der blev lavet særligt til det japanske marked, om hvorfor Stan Smith ikke har noget overskæg på afbildningen af ham (overskægget var ellers et af tennisspillerens kendetegn!) og meget, meget mere.

Læs også: 10 lækre efterårs-sneakers til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af