Fem stilsikre striktrøjer til herrerne

En håndfuld bud på, hvordan du kan holde det varmt og klassisk denne vinter.

capitalgoods
Butikken Goods på Østerbro startede sidste år deres egen in-house tøjlinje under navnet Capital Goods. Den er i tråd med butikkens allerede fremragende udvalg af herretøj og gør sig primært i de mere formelle silhuetter. Heriblandt finder man en grøn striktrøje i 100% lammeuld fra Johnstons of Elgin i Skotland.

1.200 kr. hos Goods

cos
Svenske Cos har fundet sin rytme i at lave ting, som alle bør have i deres garderobe, i god kvalitet til (relativt) lave priser. Til denne vinter har de lavet en striktrøje i lammeuld i en farveskala, der matcher træernes sidste blade.

490 kr. hos Cos

woodwood
Wood Woods Yale-sweater refererer Ivy League-universiteterne med deres logo vævet i trøjens bryst, mens ryggen kommer i en mørkegrå kontrastfarve.

1.000 kr. hos Wood Wood

norse
Norse Projects er kendt for at holde de skandinaviske dyder i hævd, så denne vinter kan du trække en udødelige sømandstrik, her i lysegrå nuancer af 100% merinould, over hovedet.

1.200 kr. hos Norse Projects

suit
Det er ikke alle, der kan bære den karakteristiske rullekrave, men snakker man striktrøjer, er det en uundgåelig silhuet. Danske Suit har denne sæson lavet en i et gråt uldmix med høj krave uden de store dikkedarer, præcis som det bør være.

499 kr. hos St. Valentin

Læs også: 10 sublime herrestøvler til efteråret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af