Trailer: Ny doku-serie går tæt på videresalgs-kulturen omkring kult-brandet Supreme

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»What is so special about this drop?«

»The money that you are about to make«.

Sådan lyder svaret prompte i traileren til Complex’ nye dokumentarserie, da en journalist spørger en af de mange ivrige personer, der står i kø for at få fingrene i den nyeste release fra kult-brandet Supreme – med reference til den ekstreme videresalgsværdi, brandets produkter har opnået.

Med titlen ’Sold Out: The Underground Economy of Supreme Resellers’ udforsker serien den videresalgskultur og -økonomi, der er opstået i streetwear-verdenen omkring de eftertragtede produkter fra skaterbrandet, der videresælges på sider som eBay, Reddit og Facebook.

Traileren lover interviews med folkene, der har gjort videresalg til en levevej, og et interessant indblik i de personer, der må og skal have fingrene i det nyeste Supreme-gejl. For hvad er det egentlig, der får folk til at stå i kø tre dage før frigivelsen af et par nye sko, bare fordi der står Supreme på siden?

Første afsnit af fire i serien får premiere på Complex.com den 14. december.

Læs også: Supreme x Nike-release lukkede gade i New York

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af