Dolce & Gabbana lancerer hijab- og abayakollektion

Dolce & Gabbana lancerer hijab- og abayakollektion

Det tegner allerede til, at 2016 bliver endnu et modeår i den brede repræsentations navn.

Dolce & Gabbana har netop lanceret deres allerførste kollektion, hvor sicilianske citroner, margueritter, polkaprikker, røde roser og masser af blonder pryder en række smukke arabiske hijab’er og abaya’er – præcis, som man kunne forvente et take på arabisk mode fra det italienske modehus, ville se ud.

De forskellige slør og kjoler er lavet i materialer som silke og charmeuse, og flere har gennemsigtige detaljer og akkompagneres af matchende tasker og stenbesatte solbriller. Kollektionen er primært holdt i sort og beige, der bliver brudt op af de farvefulde mønstre og dekorationer.

Hijab’er og abaya’er er to beklædningsgenstande, man ikke ser meget af inden for high fashion, og fra en del af verden, der sjældent repræsenteres af de vestlige modehuse. Det ser dog ud til, at den arabiske mode er i færd med at gøre sit indtog som andet end blot inspiration for vestlige designerne, også inden for high street-moden.

Sidste år havde blandt andet H&M en hijab-bærende model med i deres ’Close the Loop’-kampagne, og Zara lavede en særlig ramadan-kollektion.

D&G-7
D&G-2
D&G-4
D&G-9
D&G-3
D&G-1
D&G-6
D&G-5
D&G-8

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af