Kanye West styrer – designere tør ikke fucke med Yeezy-show

Kanye West styrer – designere tør ikke fucke med Yeezy-show

I går annoncerede Kanye West, at hans præsentation af Yeezy Season 3 kommer til at foregå i Madison Square Garden den 11. februar klokken 22 dansk tid, hvor han samtidig kommer til at spille sit nye album, ’Waves’.

Eventen, der live-streames i et hav af biografer (pt. ingen i Danmark!) i USA og Europa (se den officielle plakat nedenfor), har naturligt fået andre designere til at gå i panik. For hvem gider at vise show samtidig med superstjernen?

Marissa Webb er en af de designere, der har valgt at rykke sit show efter Kanyes annoncering. »We are ‘swishing’ the time of the show« og »sorry for making ‘waves’«, skrev Webbs pr-bureau blandt andet ifølge Fashionista.com med et glimt i øjet og tydelig reference til Wests skiftende albumtitel. Designeren Adam Selman har også rykket sit show.

I september skabte det på samme måde problemer for andre designere, da Kanye sent offentliggjorde, at han viste sin Season 2-kollektion under New York Fashion Week. Normalt bruger modeugens ansvarlige lang tid på at planlægge showkalenderen, så brands, der potentielt tiltrækker de samme typer medier og indkøbere, ikke viser deres kollektioner på samme tid. Men den slags er Kanye altså ligeglad med.

Læs også: Køb en t-shirt med Kanyes seneste vilde Twitter-rant

Yeezy3-long-2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af