Mode-beef: Morrissey hader at være ny Supreme-model

Mode-beef: Morrissey hader at være ny Supreme-model

Supreme skal nok ikke tage det alt for personligt. Morrissey er efterhånden kendt som lidt af et brokkehoved, og nu er det så gået ud over det amerikanske tøjmærke.

Det skulle ellers være så smukt. Parterne var blevet enige om, at Morrissey skulle være årets kampagnemodel ligesom Neil Young, Kate Moss, Lady Gaga og Kermit tidligere har været det. Ifølge en officiel udmelding fra skateboardmærket i går på Facebook er Morrissey allerede blevet betalt, ligesom Terry Richardson har skudt billederne af den modvillige model.

supreme-x-kate-mossKate Moss som kampagnemodel
 
Problemet opstod, da Morrissey skulle godkende de udvalgte billeder. Han afviste alle uden nogen grund, skriver Supreme, men selv om mærket tilbød alt fra at skyde nye billeder til at droppe samarbejdet og lade Morrissey betale pengene tilbage, så hørte de aldrig fra den stridige englænder.

I stedet har Supreme nu valgt at køre med kampagnen med et af de billeder, som Morrissey altså afviste – og han er ikke glad.

»Jeg undskylder mange gange for det afkræftede billede af mig, som Supreme har brugt. Billedet er fra oktober 2015. Jeg anså, at billedet kun var brugbart til en medicinal encyklopædi, og jeg bad Supreme om ikke at bruge det«, siger Morrissey i en officiel udtalelse.

Han nævner også, at han siden har fundet ud af, at Supreme er sponsoreret af fastfoodkæden White Castle, og at dyrerettighedsforkæmperen derfor slet ikke ønskede at blive associeret med tøjmærket.

Han hævder, at hans advokat har bedt Supreme om ikke at bruge billedet og tilbudt at betale pengene tilbage. Det er altså påstand mod påstand, og tiden må vise, hvordan partnerne løser konflikten. Indtil videre er Morrissey ufrivillig model.

»Jeg undskylder mange gange for denne association. Skamfuldt er, hvad er det«, slutter Morrissey sin udtalelse.

Læs også: Ny doku-serie går tæt på videresalgs-kulturen omkring kult-brandet Supreme

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af