Vans siger tak til ’Damn, Daniel’-teenager

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvide sneakers har længe været populære, men den seneste internetsensation, ’Damn, Daniel’-videoen, har uden tvivl sat ekstra skub i sagerne, især for Vans.

For det er især linjen »damn, Daniel, back at it again with the white Vans«, der har taget kegler i 14-årige Daniel Lara og 15-årige Josh Holz’ video, som startede på Snapchat, men den seneste uge især har spredt sig via Twitter og den sædvanlige efterfølgende storm af memes.


Da de to teenagere gæstede ’The Ellen DeGeneres Show’ (se indslaget øverst) var det amerikanske tøjfirma ikke sen til at udnytte situationen og få lidt ekstra goodwill, men samtidig også sige tak for det boost som Daniel og Josh har givet brandet.

Mens Holz fik et surfboard af Ellen, så fik Lara et livsforbrug af Vans-sneakers. I programmet snakkede de også om, hvordan folk nu prøver at sælge hvide Vans på e-Bay over en million kroner. »Og de er slet ikke mine«, som Lara siger. Faktisk er de slet ikke den slip-on-version, som han har på i videoen.

vans_slipon
Videoen, som Holz delte på Twitter den 16. februar har nu 410.000 likes og er blevet retweetet 310.000 gange. Ifølge Ellen DeGeneres er den blevet set 45 millioner gange.

Læs også: Vores guide til 10 futuristiske sneakers

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af