Årets hidtil bedste mode-collab: Kenzo møder ‘Junglebogen’

Årets hidtil bedste mode-collab: Kenzo møder ‘Junglebogen’

Det sker ikke så tit, men nogle gange giver et samarbejde så uendelig god mening. Og det er tilfældet i Carol Lim og Humberto Leons flirt med Disney.

Det printelskende makkerpar er nemlig hoppet ud i junglen sammen Mowgli, Baloo og de andre karakterer fra ‘Junglebogen’. Resultatet er sjovt og farverigt og rammer ned i tidens leg med vilde mønstre på fulde sæt. Fremfor alt fungerer det dog, fordi de to parter passer sammen. Det lugter ikke blot som et kommercielt samarbejde, der hurtigt skulle overstås.

kenzo-jungle-book-3 
»Det, der tiltalte os mest ved projektet, var at blande stærke ‘Junglebogen’-referencer med detaljer, som vi kender som typisk Kenzo. Måden alt mødes føles genkendeligt, men også friskt og spændende«, skriver brandet på Facebook.

Det er især de farvevilde mønstre, der inkorporere tegninger fra den originale tegneserie fra 1967, som er helt fantastiske. Men glimtet i øjet er også til stede, når Kenzos eget tigerhoved er blevet skiftet ud med Shere Khan.

Shere Khan har overtaget pladsen fra Kenzos egen logo-tiger
Shere Khan har overtaget pladsen fra Kenzos egen logo-tiger

Kollektionen kommer til salg online på torsdag den 7. april, mens den nye filmatisering af ‘Junglebogen’ med Scarlett Johansen, Idris Elba, Bill Murray og Lupita Nyong’o på rollelisten får dansk premiere den 14. april.

Læs også: Gå blomsterprint-amok: Ti feminine bud på forårstendensen

kenzo-disney-img-10 
kenzo_disney 
kenzo-jungle-book-collection-2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af