Fra træning til hverdag: Athleisure stormer frem

Beyoncés Ivy Park har sat ekstra fokus på sportstøjets indmarch i vores garderober og modebilledet, hvor joggingbukser, trackjakker og leggings ses på catwalken som essentielle elementer. Her er ti af tidens bedste beviser.

gosharubchinskiy
Gosha Rubchinskiy
Trackjakken er en sportsklassiker, der for længst har gjort sin entré i hverdagsgarderoben. Den russiske designers version er særligt fed med dens høje hals og den symmetriske brug af color blocking og det russiske flags farver på en navy baggrund.
2.715 kr. hos Ssense
adidasbystellamccartneyAdidas by Stella McCartney
Pangfarver er et af forårets og sommerens store hit, hvilket kommer stærkt til udtryk på disse tights, der har fået en kraftig orange farve på hele kroppen. Designet understreges af minimalistiske reflekser placeret i knæhaserne og en variation af mesh og jersey, der giver bukserne form.
850 kr. hos Adidas 
nike
Nike
En t-shirt i flere lag, der både fungerer godt til en hed sommerdag og en omgang træning. De gennemsigtige detaljer, bindebåndene ved den nedre kant og brugen af mesh giver designet et energisk udtryk, der nok skal tilføje en sportsvibe til dit sommer-outfit.
400 kr. hos Nike
alexanderwang
Alexander Wang
Poloskjorten er et fint alternativ til den klassiske hvide skjorte. Her giver brugen af color blocking et sporty udtryk, mens skjorten også er udstyret med bred krave og en fin cirkellynlås.
3.050 kr. hos Alexander Wang
annsofieback
Back by Ann Sofie Back
Logokanter er et sports-staple, som svenske Ann Sofie Back i den grad har taget til sig. Disse bukser fra designeren er både afslappede og edgy med deres løse, lige snit og skinnende sølvfarvede ribmateriale, der bliver løftet ind i sportsdomænet af førnævnte brede ’BACK’-logokant.
1.050 kr. hos Ann Sofie Back
clouds
Clouds
Dette feminine bud på den klassiske trackjakke har en fed materiale- og farvekontrast, der slår sig ud gennem de skiftende glatte og nuprede overflader på henholdsvis de rosa og brune paneler. En stor krave og et shiny finish hiver designet i hus. Fuldfør sættet med de tilhørende bukser, som du kan finde her.
4.500 kr. hos Støy
y-3
Y-3
Yohji Yamamoto har fusioneret tennisskørtets slå-om-facon med afslappede joggingbukser og lynlåsdetaljer i dette pæne og enkle, sort/hvide design.
1.600 kr. hos Støy
hm
H&M
Rammerne for, hvad der går og ikke går at bære i sportslige og usportslige sammenhænge er med athleisure-trenden ved at blive udhvisket. Denne badedragt kan lige så nemt gå som en sporty bodystocking som badetøj med dens lange ærmer, kraftige lynlås og kontrastfulde paneler i grå, hvid og orange.
299 kr. hos H&M
topshop
Topshop
Et afslappet og enkelt bud på trenden er denne over-size basketball-inspirerede t-shirt i sort mesh, der er udført i et boksformet snit. T-shirten er detaljeret med indrammede romerske tal på front og ærmer, der tilfører trøjen et klædeligt grafisk udtryk.
200 kr. hos Topshop
calvinklein
Calvin Klein
Legen med gennemsigtige materialer og cut-outs er en stor del af athleisure-trenden, og det ser ualmindeligt cool ud, hvis det er sådan én her, man skimter under mesh-t-shirten. Den fås også i sort og hvid.
250 kr. hos Calvin Klein

Læs også: Fem yndlingsting fra Beyoncés sportskollektion Ivy Park

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af