Fem yndlingsting fra Beyoncés Ivy Park – i morgen går det løs

Fem yndlingsting fra Beyoncés Ivy Park – i morgen går det løs

Det kan godt være, at Beyoncé lige snublede i sine egne kraftfulde budskaber med den nye og knapt så kropspositive Ivy Park-lookbook, men hendes forholdsmæssigt budgetvenlige kollektion byder stadig på flere visuelle opture.

Generelt er det en solid kollektion med flere ting, der vil være flotte både i og uden for fitnesscentret. Det er dog også en kollektion, hvor man godt kan spørge sig selv – i en tid, hvor vi burde tænke på miljøet – om den virkelig er nødvendig? Bringer Ivy Park noget nyt til bordet?

Beyoncé sagde jo i forbindelse med lanceringen, at hun lavede mærket, fordi hun var frustret over, at der ikke var et sportsmærke derude, som hun connectede med. Det skal dog understreges, at vi stadig ikke har set og mærket tøjet i forhold til kvalitet og den innovation, som Beyoncé tidligere har proklameret.

Men her er i hvert fald fem ting fra kollektionen, der bliver sat til salg i morgen klokken 10, som vi er vilde med.

Zalando_IvyPark_black_35.95 
Bodysuiten
Det er nærmest kollektionens signatur-piece, efter at Beyoncé har båret den, som få andre kan, i reklamekampagnen. Samtidig viser den kollektionens store styrke: Logoet. Ikke at det er wow, men lad os bare være ærlige. Det er Beyoncés cool og styrke, vi køber ind i.

Og det er et rent power-piece, der siger, tag mig, som jeg er. I hvert fald hvis man bærer, som Beyoncé gør.
Pris: 499 kr.

Se resten af vores favoritter på de næste sider.

Zalando_IVP_BTS_rings_web 
Zalando_IVP_BTS_ring_horizontal_web
Zalando_IvyPark_white_49.95 
Hvid sweatshirt
Her er det detaljerne, der står frem. Syningerne, der skaber de flotte skuldre og striber på ærmerne og over maven. Det er enkelt, men effektivt. Og så er der tallene ‘04’, der går igen andre steder i kollektionen, og som vi faktisk er usikre på, hvad står for. Altså datteren Blue Ivy blev fire tidligere i år, så måske.

Trøjen fås også i en sart lyserød version, der sætter lidt kulør på den ellers meget sort, hvid og grå kollektion.
Pris: 399 kr.

Ivypark7 
Zalando_IvyPark_pale pink_49.95 
Zalando_IVP_BTS_closeup_web
Zalando_IvyPark_black_59.95 
Bikube-sportsjakke
Det er en af kollektionens flotteste genstande. Med det gennemsigtige bikubemønstrede stof og et andet underliggende materiale skaber jakken en grafisk tredimensionel effekt og et semi-futuristisk look. Bikubemønstret er selvfølgelig også et sjovt nik til hendes fangruppe BeyHive.

Skærmbillede 2016-04-13 kl. 10.33.05 
Beyoncé bar en hvid version af jakken på forsiden af Elles engelske udgave, og den er lidt mere sofistikeret, men lige nu er vi ikke sikre på, at den version kommer til salg herhjemme. Den fås dog også i længere parka-agtig version med hoodie, og den fås både i sort og hvid (se nedenfor).
Pris: 499 kr.

Ivypark8 
Ivypark6 
Zalando_IvyPark_white_hexagon_89.95 
Zalando_IvyPark_black_hexagon_89.95
Zalando_IvyPark_black_crop_35.95 
Langærmet crop top
Det her er en af de styles, der nok skal blive et hit uden for fitnesscentrene. Den er enkel, men ærmenes mesh-stof ser både godt ud og er garanteret effektivt, hvis man træner i det. Et anderledes, mere sporty bud på en crop top.
Pris: 299 kr.

beyonce_ivypark_2
Zalando_IvyPark_black_mesh_41.95 
T-shirt i mesh
Det er måske en meget amerikansk ting, men et flot bud på en basketballtrøje. Det hullede mesh-stof er både flot og garanteret dejligt luftigt at have på. Logoet er underspillet, men selvfølgelig til stede, og så er det bare en trøje, der kan bruges på mange måder og være lige så sexet, som man har lyst til.

For et helt sporty look kan den også bruges sammen med de matchende shorts, og så kommer t-shirten også i en turkis version og i en version uden ærmer (se nedenfor).
Pris: 349 kr.

Du kan se hele Ivy Park-kollektionen hos Fashionista.com. Den bliver sat til salg online i morgen klokken 10 via Zalando.com og Topshop.com.

Læs også: Glemte Beyoncé sit kropspositive budskab, da hun lavede ny Ivy Park-lookbook?

Zalando_IvyPark_black_mesh_37.95 
Zalando_IvyPark_jade_41.95 
Zalando_IvyPark_black_37.95

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af