Beyoncé har lige lanceret sit eget sportstøjmærke – se den stærke video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sportstøj har kronede dage for tiden, og det er ikke gået forretningskvinden Queen Bees næse forbi. Med sit nye athleisure-tøjmærke, Ivy Park, kommer hun uden tvivl stormende ind på markedet. Beyoncé har lige lanceret mærket med ovenstående video.

Ivy Park, der delvist deler navne med datteren Blue Ivy, kommer til salg den 14. april hos blandt andre Topshop, Nordstrom og Zalando. Ifølge Vogue er der tale om en stor kollektion på omkring 200 stykker tøj i en prisklasse fra omkring 200 kroner til 1.200 kroner – altså i den billige ende.

Kollektionen er et samarbejde med Topshops ejer, Philip Green, og inkluderer efter alt at dømme, det meste af, hvad hjertet kan begære indenfor træningstøj fra sneakers over tights og t-shirts til hoodies og pandebånd.

Ifølge Vogue kommer kollektions leggings i tre forskellige syninger: ‘I’ (low-rise), ‘V’ (mid-rise) og ‘Y’ (high-rise), der skulle sørge for, at de sidder godt på tre forskellige kropstyper.

»Mit mål med Ivy Park er at flytte grænserne for sportstøj og at støtte og inspirere kvinder, der forstår, at skønhed er mere en blot dit fysiske udseende«, siger Beyoncé i en pressemeddelelse ifølge Dazed.

På mærkets website står der yderligere: »Ivy Park blander modedesign med teknologisk innovation. Skaber en ny slags præstationstøj: Moderne nødvendigheder til både på og udenfor banen«.

Læs også: Alt ved Beyoncés nye tøjmærke er SÅ Beyoncé – fra videoer til stærke budskaber

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af