Glemte Beyoncé sit kropspositive budskab, da hun lavede ny Ivy Park-lookbook?

Glemte Beyoncé sit kropspositive budskab, da hun lavede ny Ivy Park-lookbook?

Da popstjernen for et par uger siden lancerede sit nye tøjmærke virkede kropspositivitet som en vigtig del af hendes altid kraftfulde budskaber. »Ægte skønhed er vores sinds, hjertes og kroppes sundhed«, sagde hun dengang. Og »mit mål med Ivy Park er at flytte grænserne for sportstøj og at støtte og inspirere kvinder, der forstår, at skønhed er mere end blot dit fysiske udseende«.

Kollektionens leggings kommer også i tre forskellige syninger, der skulle sørge for, at de sidder godt på forskellige kropstyper, og da Elle teasede deres forsideinterview med Beyoncé, var hun blandt andet citeret for at sige: »Essensen handler om at fejre enhver kvinde og den krop, hun har, samtidig med altid at stræbe efter at blive bedre«.

Ivypark8 
Derfor er det lidt tamt at se den ellers flotte, nye lookbook (se resten af billederne nedenfor) til Ivy Park-kollektionen, der bliver sat til salg i morgen, torsdag. For de ni billeder viser udelukkende modeltynde kroppe. Og så lige nu, hvor dele af modebilledet ellers synes endelig at omfavne et mere mangfoldigt kropssyn.

Hvorfor er Beyoncé ikke bare selv med, som hun hidtil har været i markedsføringen af Ivy Park? Det virker ret atypisk for den ellers så politiskkorrekte og -bevidste stjerne, der senest promoverede sin ‘Formation’-merchandise med billeder af blandt andre modellen Jillian Mercado, der lider af muskelsvind og sidder i kørestol. Og det får desværre ovenstående udtalelser og statements til at runge en anelse hult.

Læs også:
Alt ved Beyoncés nye tøjmærke er SÅ Beyoncé

Ivypark9 
Ivypark6 
Ivypark5 
Ivypark4 
Ivypark2 
Ivypark1 
Ivypark7

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af