Saint Laurent opfører sig som en fornærmet ekskæreste efter Hedi Slimanes exit

Saint Laurent opfører sig som en fornærmet ekskæreste efter Hedi Slimanes exit

Du kender måske dilemmaet i din SoMe-virkelighed: Forholdet er gået i stykker. Hvornår må man slette alle spor på de forskellige platforme? Eller skal man overhovedet slette noget?

Hvis man er et af verdens mest respekterede modehuse, så er betænkningstiden åbenbart ikke så lang. Under en uge efter, at den tidligere kreative chef, Hedi Slimane, pakkede sit kontor ned, har Saint Laurent nemlig valgt at slette alle spor af den respekterede designer og hans kollektioner fra deres Instagram-profil.

Fra Saint Laurents SS16-kampagne
Fra Saint Laurents SS16-kampagne

Og det er ikke gået ubemærket hen. Flere af brandets 391.000 Instagram-følgere finder handlingen lige så radikal, som vi gør. Vi er trods alt i starten af en sommerperiode, hvor Slimanes SS16-kollektion vel stadig skal eksponeres og sælges?

»ARE YOU KIDDING? so much disrespect! Unfollowing«, »Fuck u ysl« og »Lol @ysl such a drama queen for deleting everything« er blot et udpluk af de mange sure reaktioner på den forfejlede strategi.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af @ysl den


Det eneste billede (se ovenfor), der nu møder én på Saint Laurents Instagram er af den belgiske designer Anthony Vaccarello, der tidligere på ugen blev annonceret som Slimanes stedfortræder. På både Twitter og Facebook har modehuset dog bevaret sin historik.

Så må vi se, om brandet har tænkt sig at promovere Hedi Slimanes sidste AW16-kollektion til efteråret. Mon ikke?

Læs også: Hedi Slimane forlader Saint Laurent – kan mærket klare sig uden ham?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af