Festival-outfittet på budget – de bedste highstreet-fund

Festivalsæsonen er sparket i gang, og det kræver en garderobe, der er både praktisk og billig, så ølsjatter og urinstøv er ligegyldigt. Vi har fundet 15 ting til din festivaltaske, hvad enten du er til et casual denimlook eller hippie-stilen.

zara_overalls
Overall-shorts
Smækbukser er bare afslappede, og med det her slidte look fra Zara er der ikke så meget, der kan gå galt.
299 kr. hos Zara

zara_overalls2
boohoo_top
Broderet top
Den er fra Charli XCX’s kollektionssamarbejde med det engelske highstreet-mærke Boohoo og perfekt, hvis du går efter et mere afslappet hippie-look. Det passer naturligvis også fint med mange af tidens nik mod 70’ernes modebillede.
130 kr. hos Boohoo

boohoo_top2
urbanoutfitters_bodystocking
Bodystocking med rullekrave
Okay, en bodystocking er måske ikke det mest praktiske på en festival, hvor ølstrømmen generelt også øger toiletbesøg, men ellers er den flot og enkel. Denimshorts, body og solbriller – så behøver man ikke tænke på så meget andet.
180 kr. hos Urban Outfitters

urbanoutfitters_bodystocking2
monki_leggings
Leggings
Sportswear er også oplagt på en festival – især med sådan et statement. Husk humoren.
150 kr. hos Monki

monki_leggings2
hm_solbriller
Solbriller
Ja, nu er hjertesolbrillerne hos Monki selvfølgelig allerede udsolgt, så humoren ryger, men et par runde solbriller er til gengæld gode, lige meget om du går efter et afslappet denim-look eller hippie-viben.
349 kr. hos H&M

hm_solbriller2
monki_bomber
Bomberjakke
Bomberjakken fortsætter sin sejrsgang i modebilledet, og denne tyndere sommervariant er en god allround-jakke – selv om vi stadig er mere fan af de større, kraftigere modeller.
350 kr. hos Monki

monki_bomber2
weekday_jumpsuit
Buksedragt
Næsten lige så klassisk festivalgear som denimshorts. Buksedragten er lige tanden mere sofistikeret, men også bare et let og praktisk valg.
375 kr. hos Weekday
weekday_tiedye
Tie-dye t-shirt
Der bliver dårligt mere hippie, og tie-dye er også kommet ridende med på 70’er-bølgen. Det føles helt rigtigt på en festival som Roskilde.
180 kr. hos Weekday
hm_top
Top med lange ærmer
Toppen stammer fra H&M’s specielle festivalkollektion, H&M Loves Coachella, og spaghettistropper går man ikke helt galt i byen med.
80 kr. hos H&M

hm_top2
monki_choker
Choker
Hvis næseringen var sidste års mest sete accessory på diverse festivaler, så tror vi på chokeren i år. Mens festival-looks ofte handler om enkelhed, så er det netop detaljerne, der kan løfte et outfit, og der er en choker god. Månen kan måske godt pilles af denne velour-variant fra Monki, men ellers er den enkel og fin.
80 kr. hos Monki
weekday_bikini
Højtaljede bikinitrusser
Selvfølgelig perfekte, hvis du skal en tur i badesøen på Roskilde, men også bare i stedet for shorts, hvis du vil løbe rundt og lege Taylor Swift, der efterhånden er blevet kendt for sine navledækkende højtaljede trusser.
100 kr. hos Weekday
weekday_sweatshirt
Oversize sweatshirt
Selvfølgelig har highstreet-mærkerne opdaget, at ærmerne dårligt kan blive lange nok for tiden. Weekdays bud er lavet i bølget stof.
250 kr. hos Weekday

weekday_sweatshirt2
monki_skjorte
Oversize skjorte
Men den her skjorte fra Monki behøver du ikke at tænke over andet til dagens festivaloutfit. Og selv om hvid måske ikke er den mest praktiske farve, så er der noget fedt ved at være kridhvid midt i et smadret festivallandskab.
250 kr. hos Monki

monki_skjorte2
zara_denimshorts
Denimshorts
Ingen festival uden et par denimshorts, og hvis du ikke har et par gamle jeans i skabet, som du selv kan klippe til, så har Zara gjort arbejdet for dig – og sågar også sørget for et mere smadret look.
199 kr. hos Zara

zara_denimshorts2
mango_kjole3
Broderet kaftan
En kaftan er flot til et hippie/indianer-inspireret look. Mangos bud er med de gennemsigtige broderinger god til at have ud over bikinien – eller hvad som helst i virkeligheden.
449 kr. hos Mango

Læs også: Her er fem par sommerklare solbriller til kvinderne

mango_kjole2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af