Her er fem par sommerklare solbriller til kvinderne

Fra det maksimalistiske og mønstrede til det helt rene og enkle – her er fem par solbriller, der får os i sommerhumør.

gucci
Gucci
Klassiske med et twist. De gyldenbrune glas giver et moderne modspil til det tidløse sorte stel, som er detaljeret med en Guccis navn og metal i samme gyldne toner, der samler og understreger det sofistikerede design.
1.645 kr. hos Gucci
kaibosh
Kaibosh
De skildpaddemønstrede solbriller med gyldne metaldetaljer blander cat eye-looket med den geometriske formtendens, der præger solbrillemoden, helt uden at det tager overhånd. De grøngule nuancer i mønsteret er desuden et fint afbræk fra de gyldenbrune toner, vi plejer at se masser af, når det bliver sommer.
750 kr. hos Mr. Larkin
mykita_margiela
Mykita x Maison Martin Margiela
De helt tynde stel (og også stelløse) briller blev brugt på catwalken af flere designere, da forårets shows løb af stablen. Dette samarbejde med let nedadspidsede glas i en rødlilla nuance er anderledes, men stadig neutralt nok til, at det ikke stjæler al opmærksomhed fra dit øvrige look. Findes også i flere andre toner som for eksempel mørkegrøn, kobber og gul.
3.330 kr. hos Mykita
illesteva
Illesteva
Accentuer dit look med de kraftige og blødkantede 50’er-inspirerede solbriller, der er fabrikeret i Italien. Med en halvgennemsigtig ramme skabt i en honninggylden nuance, som får kontrast af klassiske mørkebrune glas, er de et godt bud på en pæn og mere nedtonet version af et maksimalistisk sommerlook.
1.965 kr. hos Opening Ceremony
driesvannoten
Dries Van Noten
Dette er bestemt et par mere dramatiske solbriller, men den, der vover, ville ramme et super cool, retroagtigt look lige i skabet med brillens ovale form og lettere psykedeliske mønster.
2.015 kr. hos MyTheresa

Læs også: Frem med solbrillerne: Seks flotte par til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af