Frem med solbrillerne: Seks flotte par til herrerne

Kraftige, maskuline stel, futuristiske gennemsigtige detaljer og vintage-look – her er seks bud på en stærk sommerbrille.

acne
Acne
Et stærkt bud på en moderne version af den klassiske aviator-form, der med god grund har været uundgåelig de sidste mange år. De mørke toner giver en neddæmpet coolhed til designet, der ellers ofte kan gå tabt i for billige toner af guld og sølv på andre udgaver af den populære model.
2.720 kr. hos Opening Ceremony
HanKjøbenhavn_HAUSS-black
Han Kjøbenhavn
Det danske mærke er i dag blevet meget andet end de solbriller, de startede med at lave. Men de fortsætter også udviklingen på det punkt, og deres ofte kraftige stel har en tidløshed over sig. Denne model har et befriende nørdet look med den lige topbar og især i den sorte variant, selv om den også fås i andre farver og mønstre.
1.000 kr. hos Han Kjøbenhavn
giorgioarmani
Giorgio Armani
Med de kontrasterende mørkeblå og ravgyldne nuancer er brillerne fra det italienske brand et afslappet bud på et vintage-touch, der kan give lidt spræl til selv de mest simple outfits.
1.950 kr. hos Giorgio Armani
prada
Prada
Klassiske, firkantede herrebriller gik igen på catwalken hos blandt andet Prada og Salvatore Ferragamo. Denne model er med sit kraftige stel og smaragdgrønne skildpaddemønster, både maskulin og enormt stilet.
1.415 kr. hos Prada
mykita_damirdoma
Mykita x Damir Doma
Mykita kan et eller andet med deres samarbejder. I hvert fald kommer der ofte nogle ekstremt flotte briller ud af det, når brilleproducenten slår sig sammen med diverse designere og brands. Et af dem er dette vellykkede par runde briller fra Damir Doma, som er holdt ret minimalistisk med det sorte stel, men samtidig får et futuristisk udtryk af de gennemsigtige indre rammer, der omkranser de ligeledes mørkholdte glas.
2.795 kr. hos VooStore
tomford
Tom Ford
Kan du – ligesom Tom Ford – lide et retro-look, er brandets briller et godt bud på sommerens solbeskyttelse. En enkel sort ramme fortil med kontrasterende arme i et gyldenbrunt skildpaddemønster og grønne glas giver brillerne et klassisk look, der passer til det meste, du sætter dem sammen med.
2.750 kr. hos Tom Ford

Læs også: Her er fem par sommerklare solbriller til kvinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af