Hold øje med: Martine Jarlgaards skulpturelle enkelhed

Den danske designer tager afsæt i sin skandinaviske designarv, hvor hun med skulpturel minimalisme og innovative tekstiler skaber tidsløse silhuetter med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed.
Hold øje med: Martine Jarlgaards skulpturelle enkelhed
Fra Martine Jarlgaards AW16-kollektion

Du skal holde øje med Martine Jarlgaard, fordi…
…hun har styr på sin designæstetik og ønsker at fremme etisk og bæredygtig mode. Selv om det er et forholdsvis nyt designnavn, har Martine flere års erfaring. Siden sin afgang fra Danmarks Designskole, har hun arbejdet for Vivienne Westwood Red Collection, All Saints og Diesel, hvor hun var med til at forny deres designidentitet, inden hun besluttede sig for at starte sit eget mærke i 2013. Hun blev hurtigt udvalgt til emerging designer under London Fashion Week.

Martine Jarlgaard SS16
Martine Jarlgaard SS16

Du kan kende designet på…
…abstrakte konstruktioner, som er inspireret af skulpturelle linjer, skarpe silhuetter og innovative materialer. Det er blandt andet karakteriseret ved Martine Jarlgaards distinktive halsudskæring, som er gennemløbende i hendes kollektioner.

Martine Jarlgaard AW16
Martine Jarlgaard AW16

Oplagt til dig, der elsker…
…tidsløse silhuetter, unikt design af god kvalitet, og som også efterlyser etisk bevidsthed og bæredygtighed. Martine Jarlgaard ønsker at designe et ærligt og transparent produkt, så hun bruger kun materialer af den højeste kvalitet fra italienske og økologiske møller, og hendes valg af neutrale farver og diskrete print gør, at du kan bruge tøjet i flere år fremover.

Martine Jarlgaard SS16
Martine Jarlgaard SS16

Fans af hendes designs tæller…
…ud over udvalget for Centre for Sustainable Fashion, som er støttet af Kering Group, et af verdens største luksusselskaber, og udvalget bag London Fashion Week, er Martine Jarlgaards design blevet spottet på den indflydelsesrige indiske modeblogger Diipa Khosla, den danske skuespiller Sarah B. Grünewald og Eurovision-darlingen Conchita Würst.

Martine Jarlgaard AW16
Martine Jarlgaard AW16

Du kan få fingre i tøjet…
…i Sabine Poupinel i København og i onlinebutikker som Farfetch.com og Lot29.dk.

Se flere af Martine Jarlgaards design på hendes website.

Læs også: Hold øje med: Alyx er en del af modebranchens nye, fremadstormende designerkuld

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af