Juicy Couture bringer tracksuitet i velour tilbage takket være Vetements

Juicy Couture bringer tracksuitet i velour tilbage takket være Vetements

Hvis der er noget, der beviser Vetements magtdemonstration i modebranchen på nuværende tidspunkt, må det være dette.

Da Vetements i forrige uge under haute couture-modeugen i Paris fremviste en kollektion baseret på 18 forskellige collabs, var Juicy Couture overraskende et af dem. Demna Gvasalia havde fortolket Juicy Coutures signaturbeklædningsgenstand – tracksuitet i velour – og pludselig synes det ikke længere kun at være et stilistisk levn fra de tidlige 00’ere. 

Med perfekt timing følger Juicy Couture nu trop med en efterårskampagne, der danner rød tråd til Vetements-kollektionen. Juicy Couture har nemlig dedikeret hele kampagnen til netop velour-tracksuitet, der i kampagnen bæres af 21 forskellige it-piger, der alle fortæller om deres første erfaringer med sættet, som Britney Spears, Paris Hilton og Jennifer Lopez gjorde så populært.

juicy-couture-2016-fall-campaign-3

 

Kampagnens slogan er #TRACKISBACK, og havde det ikke været for Vetements genoplivning af Juicy Couture, der i 2014 var tæt på at lukke samtlige butikker ned, ville man nok tvivle på sloganets gennemslagskraft. Men i stedet for at tvivle virker sloganet nu som et seriøst statement, der rent faktisk indikerer at velour-tracksuitet fra Juicy Couture gør sit endelige comeback i modebilledet.

Se kampagnevideoen og lookbooken nedenfor, der blandt andet inkluderer Atlanta de Cadenet, Ruby Aldridge og Cipriana & Takenya Quann, der naturligvis alle er iført den let genkendelige velour-jakke med den J-formede lynlås.

Læs også: Vetements redefinerede haute couturen i Paris – 18 collabs i samme kollektion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

juicy-couture-2016-fall-campaign-17juicy-couture-2016-fall-campaign-5juicy-couture-2016-fall-campaign-16juicy-couture-2016-fall-campaign-19juicy-couture-2016-fall-campaign-14juicy-couture-2016-fall-campaign-13juicy-couture-2016-fall-campaign-9juicy-couture-2016-fall-campaign-8juicy-couture-2016-fall-campaign-6juicy-couture-2016-fall-campaign-2juicy-couture-2016-fall-campaign-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af