Tommy Hilfiger genopliver 90’erne – sammen med Urban Outfitters

Tommy Hilfiger genopliver 90’erne – sammen med Urban Outfitters

Musikere som Snoop Dogg, Destiny’s Child og Aaliyah var i 90’erne med til at gøre Tommy Hilfiger til the shit, hvis man var nede med hiphop og r’n’b. Og ligesom de genrer igen dominerer musiklandskabet, er stilen tilbage.

Det er selvfølgelig heller ikke gået Tommy Hilfigers næse forbi. Tidligere i år var 90’er-viben tyk, da brandet lancerede en kampagne for Tommy Jeans med modellen Lucky Blue Smith. Og nu genopliver Hilfiger årtiet fuldt ud sammen med Urban Outfitters.

Binx Walton models a look from the Tommy Jeans for Urban Outfitters limited edition collection. 
Faktisk har Tommy Hilfiger været nede i arkiverne for at finde nogle styles fra 90’erne frem igen, og hvis du nogensinde har været i tvivl om, at moden går i ring, så er dette endnu et bevis. For alt fra t-shirts, denim-shorts, selebukser, spagetthistropper og undertøj med det rød/hvide logo virker lige så cool i dag som dengang.

Indtil videre er det kun kvinderne, der kan lege med – selv om flere ting som sweatshirten og denimjakken nærmere er unisex. Til november lancerer Tommy Hilfiger og Urban Outfitters dog en decideret herrekollektion, ligesom to ny kollektioner er planlagt til foråret.

Hele kollektionen er til salg online hos Urban Outfitters og i udvalgte butikker.

Læs også: Adidas’ samarbejde med Urban Outfitters rammer plet på mange punkter

Binx Walton models a look from the Tommy Jeans for Urban Outfitters limited edition collection. 
Binx Walton models a look from the Tommy Jeans for Urban Outfitters limited edition collection. 
Binx Walton models a look from the Tommy Jeans for Urban Outfitters limited edition collection.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af