Ugens bedste sneaker-nyheder – OL, nye NMD og Naked-kollektion

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

adidas-originals-nmd 
Nye colorways af årets stærkeste sko
Adidas har ikke tænkt sig at stoppe NMD-toget foreløbig – og hvorfor skulle de også det? Hver gang de slipper en ny colorway, bliver den øjesynligt revet væk. De to næste drops er lige blevet offentliggjort.

adias Originals NMD_XR1
adias Originals NMD_XR1

Den 18. august lander et blåstribet par NMD_XR1, men det bliver for alvor sjovt en måned senere, når Adidas den 17. september er klar med en ny kollektion af såkaldte ‘Color Boost NMD’. Her er sålen på XR1- og R1-modellerne også farvet, så der blandt andet slippes en triple sort og en rød variant.


diadora 
Retro-optur
For tiden handler en del af street- og sportswear-moden meget om at grave gamle sportsmærker frem fra gemmerne, og det burde Diadora absolut kunne udnytte. Det italienske brand er da også på stikkerne og har fået syv af verdens førende sneakerbutikker til at giver deres bud på Diadoras IC4000- og Intrepid-modeller.

diadora2 
Hanon, Patta, Solebox og 24 Kilates’ IC4000-design skulle komme i handlen i morgen (6. August), mens der går yderligere to uger, før vi får Kith, Packer og Concepts version af Intrepid-skoen.


naked_reebok_spot 
Naked hylder sommeren med Reebok
Hvis du er kvinde i København og sneaker-fan, så kender du uden tvivl Naked. Og det gør Reebok også. De to har tidligere blandet blod, og nu gør de det igen med en lidt sen sommerkollektion. Samarbejdet inkludere både t-shirt, sweatshirt, et tracksuit og en nederdel i primært hvidt, og så altså en perforeret hvid colorway af Reeboks CLUB C 85-model.

naked_reebok 
Det hele bliver sluppet på onsdag, den 10. august klokken 16 i butikken i Klostergade og klokken 18 i webshoppen. Skoene koster 1.000 kroner.


hender-scheme-reebok 
Alien-remake
I år er det 30 år siden, at Ridley Scotts ‘Aliens’ udkom, og det fejrer det japanske mærker Hender Scheme med denne gennemførte læderversion af de Reebok Alien Stompers, som Sigourney Weavers hovedrolle Ellen Ripley bar i klassikeren. Skoen er til salg hos End Clothing for 6.500 kroner.


Mode-sneakers
Moden har for længst omfavnet sneakers, og nu hvor de fleste er i gang med at rulle deres efterårs- og vinterkollektioner ud, er flere modebrands klar med deres bud på tidens sneaker-look. Her er seks af dem, der er blevet teaset eller sat til salg i løbet af ugen.

Rick Owens x adidas Mastodon Pro Model
Rick Owens x adidas Mastodon Pro Model
Visvim
Visvim
Maison Margiela
Maison Margiela
Y-3 Pure Boost ZG
Y-3 Pure Boost ZG
Balenciaga
Balenciaga
Gucci
Gucci

Go for gold
De Olympiske Leje starter for alvor i dag, og sportsmærkerne har naturligvis ikke været sene til at udnytte verdens største sportsevent. I denne uge har vi fået tre nyheder, der lugter lidt at præmieskamlen.

NikeAirForceOne_gold 
Nike er verdens største sportsmærke og går også direkte efter guldet med en gylden version af Air Force One. Rock City Kicks har dem til cirka 670 kroner.

Nike_Air-Presto-Metal 
Nike tager også sølvmedaljen med en metallisk version af deres Air Presto. Den er måske ikke direkte tænkt som en OL-kommentar, da den først forventes at udkomme senere på måneden.

Saucony_OL 
Saucony er mere diplomatisk end sportsgiganten og lader dig selv vælge, hvor på podiet du hører hjemme. Sammen med den engelske butik Offspring har de nemlig lavet tre varianter af Shadow 5000-modellen med henholdsvis guld-, sølv- og bronze-snuder. Skoene er til salg nu hos Offspring for 670 kroner.


asics-tiger-gel-lyte-respector 
Flotte læderdetaljer
Læder har det med at sætte et eksklusivt præg på et par sneakers. Og det er også tilfældet med de nye version af GEL-Lyte III og GEL-Respector, som Asics sætter til salg den 13. august. Udover et stilrent ruskinds-look er det nemlig de flotte lyse læderdetaljer på logostriberne og hælen, der giver modellerne et visuelt løft. Skoene kommer til at koste omkring 1.050 kroner.


FILA-Premium 
Fila stormer frem
Fila har en god ting kørende for tiden, men brandet er ikke bange for at skubbe til sit retro-sportsimage. Det beviser to nye varianter af deres Original Tennis- og Original Fitness-modeller, der har fået et eksklusivt makeover med brunt læder. Skoene skulle være til salg i dag og koster 570 kroner.


acne_emoji 
Emojis på fødderne
Humor og selvironi er altid godt, når det kommer mode – og meget andet. Det synes de åbenbart også hos Acne Studios, for svenskerne har lige sluppet en minikollektion med emojis på t-shirts, sweatshirts, caps og ja, sneakers. Hele kollektionen er sat til salg, og de to hvide læder-sneakers med henholdsvis banan- og donutprint koster 2.995 kroner.

Læs også: Humørløft: Syv pastelfarvede sneakers til sensommeren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af