Marc Jacobs overståler alle i sin nye kampagnevideo

Marc Jacobs overståler alle i sin nye kampagnevideo

Han er ellers oppe imod nogle hårde konkurrenter, men det er designerens egen overraskende cameo, der stjæler opmærksomheden i den nye kampagnevideo til Marc Jacobs’ AW16-kollektion. Med bølget hår – ligesom Cara Delevingne har i videoen – plateaustøvler, kjole og fjerpragt er Jacobs med et forløsende glimt i øjet perfekt med en osende smøg i munden foran en motorcykel.

marcjacobs_aw16-video8 
Så kan Delevingne, Missy Elliott, Courtney Love, Marilyn Manson, Sissy Spacek, St. Vincent, Susan Sarandon og alle de andre gøre sig nok så meget til – som de absolut også gør – men de ender nærmest som statister.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen fører stilen fra Marc Jacobs’ kampagnebilleder videre med det glam-/goth-dyrkende univers, hvor en masse glimmer møder lak, fjer og langskaftede støvler i et mørkt, sexet univers.

Kampagnen er også bare seneste bevis på, at det i dag ikke længere er nok med én kendt som ansigt på en kampagne. Ikke for Marc Jacobs i hvert fald – eller Calvin Klein og Alexander Wang. Sidstnævnte har blandt andet lige offentliggjort sit imponerende nye Wang Squad-lineup, der også inkluderer Mø.

Det er tre designere, der også har et godt greb om koblingen til musikkens verden, og det er Hype Williams, der leverer soundtracket til den nye Marc Jacobs-video.

Billboard har i denne uge netop af den grund Marc Jacobs på forsiden, som den første designer nogensinde, i forbindelse med at magasinet udnævner de mest magtfulde musikspillere i modeverdenen.

Læs også: Mø er med i Alexander Wangs nye indercirkel

marcjacobs_aw16-video5 
marcjacobs_aw16-video3 
marcjacobs_aw16-video 
marcjacobs_aw16-video2 
marcjacobs_aw16-video10 
marcjacobs_aw16-video9

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af