Se Rihannas to nye Puma-støvler – kollektionen er i salg nu

Se Rihannas to nye Puma-støvler – kollektionen er i salg nu

Mens vi forleden dag kunne vise det meste af den AW16-kollektion, som Rihanna og Puma i dag sætter bredt til salg, så havde vi dengang ikke styr på to par støvler, der åbenbart også er inkluderet i Fenty – Puma by Rihanna.

Der er tale om to højsålede støvler. En goth-agtig wedge-model i skinnende sort læder med spænde omkring skaftet og en i hvidt, blødt nubuck-læder med en fed lynlåsdetalje.

fenty_sko2 
Lige nu ser det dog ikke ud til, at skoene kommer til salg via Puma i Europa, men de er i den amerikanske Puma-webshop. De sorte koster $350 HER, og de hvide står til $325 HER.

fenty_sko 
Det kan dog være, at støvlerne kommer til salg fysisk. Klokken 11 i dag åbner Storm for eksempel for salget af kollektionen.

Resten af kollektionen pånær støvlerne er også til salg via Pumas engelske webshop.

I forbindelse med frigivelsen af Fenty – Puma by Rihanna er der også skudt en reklamekampagne, som blev offentliggjort i går. Tjek den og en behind the scenes-video ud nedenfor.

Læs også: Rihanna giver sportstøjet et sexet løft – se hele hendes Fenty-kollektion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-02 
rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-06 
rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-01 
rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-04 
rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-03 
rihanna-fenty-puma-fw16-campaign-07

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af