Mø fester med Alexander Wang – og Tinashe, A$AP Ferg, Big Sean, Vince Staples m.fl.

Mø fester med Alexander Wang – og Tinashe, A$AP Ferg, Big Sean, Vince Staples m.fl.
A$AP Ferg og Mø

Der følger sikkert mange sjove fester med rundt omkring i verden, når man er nået til Møs niveau på den internationale musikscene. I hvert fald er det en ekstra stjernepakket en af slags, hun er med i som en del af Alexander Wangs AW16-kampagne, som den amerikanske designer er i gang med at rulle ud.


blev tidligere offentliggjort som en del af denne sæsons Wangsquad og i et nyt klip er hun til intim dansefest sammen med blandt andre Tinashe, A$AP Ferg, Vince Staples, Big Sean, Zoë Kravitz, Metro Boomin’ og RL Grime, der også har skabt festens soundtrack med ‘King Pin’, som Big Sean rapper på.

Videoen er den tredje, som Alexander Wang har delt. I de to første (se dem nederst) fulgte vi først Skrillex, Kylie Jenner og Tyga, mens den anden inkluderede modellerne Binx Walton, Anna Ewers, Lexi Boling og Hanne Gaby Odiele.

Det er musikvideoinstruktøren Director X, der står bag videoerne. Hans imponerende cv inkluderer blandt andet Rihannas ‘Work’ med Drake, som også fik Director X til at lave sin ‘Hotline Bling’-video.

Læs også: Se en festklar Mø spille ‘Final Song’, ‘Cold Water’ og ‘Kamikaze’ hos MTV

En video slået op af WANGSQUAD (@wangsquad) den

En video slået op af WANGSQUAD (@wangsquad) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af