Ti kendisbørn der stormer frem i modeverdenen – plus en kommende stjerne

Man kan argumentere for, at deres kendte efternavne giver dem en unfair forlomme, men flere har formået at bevise deres berettigelse i moden og har fået branchen til at spidse øre.

Jaden og Willow Smith

willowjaden 
Ja, lad os bare starte med det mest oplagte. For efter Jenner/Kardashian-klanen og Hadid-familien er Jaden og Willow ikke til at komme uden om. Will Smith og Jada Pinkett-Smiths børn har, siden de var helt små, gjort sig bemærket for deres modige tøjvalg.

Omdrejningspunktet har alle dage været streetwear, som de to unge kendisbørn formår at kombinere med alskens printsammensætninger, vildt hår og en god portion attitude. Det har selvfølgelig skabt opmærksomhed blandt de største brands, der alle gerne vil have del i deres stjernestøv.

Willow-Smith-Chanel-Eyewear-Film2 
willow 
For 15-årige Willow har det blandt andet betydet kampagner for Marc Jacobs, Stance og Chanel samt forsider for i-D, Teen Vogue og W. Hendes 18-årige storebror slægter hendes ellers lange cv med forsider for GQ Style og Variety samt et gevaldigt skub til kønsrollerne som en del af Louis Vuittons AW16-dametøjskampagne og med grundlæggelsen af sit eget kønsneutrale brand, MSFTSRepublic.

jaden1 
07UNBUTTONED---WEB-facebookJumbo 
Følg Willow og Jaden på Instagram.


Kaia og Presley Gerber

BeFunky Collage1 
Med forældre som Cindy Crawford og Rande Gerber lå det lidt i kortene, at søskendeparret Kaia og Presley Gerber ville have generne til at gøre modelkarriere og blive store i modeverdenen. Og sådan er det blevet, for selv om Kaia og Presley kun er henholdsvis 15 og 17 år gamle, så har de allerede arbejdet for nogle af branchens største brands.

Kaia-Gerber-Alexander-Wang-Campaign-Spring-2016 
Kaia-Gerber-Miu-Miu-Campaign-Summer-2016 
Lillesøster Kaia har alene i år lavet kampagner for Miu Miu, Marc Jacobs og Alexander Wang, mens hun også er blevet skudt af stjernefotografen Mario Testino til Vogue Paris. Storebror Presley derimod har senest lavet kampagne for Calvin Klein og har denne sæson gået shows for både Dolce & Gabbana og Moschino.

BeFunky Collage3 
Følg Kaia og Presley på Instagram.


Lourdes Leon

361476AB00000578-3681367-image-a-9_1468005431610 
19-årige Lourdes ‘Lola’ Leon har altid været i mediernes søgelys på grund af sin berømte mor, Madonna. Den seneste tid er det dog især modeverdenen, der har rettet opmærksomheden mod den høje pige med de markeret ansigtstræk og buskede øjenbryn. For ligesom sin mor er Lourdes ikke bange for at eksperimentere med sit tøj og udseende, hvorfor hendes stil altid er et unikt miks af retro, nyt og streetwear, mens hendes hår også ofte optræder i forskellige farver.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et billede slået op af a2style (@a2style) den

Udover at frekventerer diverse modeuger på første paket, senest sammen med sin mor under Alexander Wangs show i New York, landede Lourdes også sin første kampagne i år. Kampagnen var for Stella McCartneys nye parfume, ‘Pop’, hvor Loudres sammen med Quincy Jones’ datter Kenya Kinski-Jones, skuespiller Amandla Stenberg og musikeren Grimes viste ubesværet sjov og improviseret ‘Vogue’-dans til Grimes’ musik.

maxresdefault 
Lourdes har ikke nogen officiel Instagram-konto.


Hailey Baldwin

luc3 
Stephen Baldwins 19-årige datter har på få år gjort indpas i modeverdenen med et hav af kampagner, modeshows og magasinforsider. For bare at nævne et par, så har hun arbejdet med brands som Topshop, Sonia Rykiel, Ralph Lauren og Philip Plein, mens hun også har optrådt i Vogue, Teen Vogue og W, og været på forsiden af L’officiel, Marie Claire og Wonderland.

hailey_cover 
Senest har den unge Baldwin gået AW16-show for Tommy Hilfiger i New York, hvor hun sammen med Gigi Hadid og danske Josephine Skriver, Kirsten Liljegren og Frederikke Sofie viste maritim fornemmelser og farverigt streetwear.

BeFunky Collage 
Følg Hailey på Instagram.


Lily Rose Depp

1137478 
Selv om Johnny Depps og Vanessa Paradis’ datter kun er 17 år, har den spinkle pige med de markeret kindben og det korte, lyse hår allerede et af verdens mest prestigefyldte mærker under bæltet. For sidste år gik Lily Rose i sin mors fodspor og blev det nye ansigt for Chanel, hvilket ikke betyder én kampagne, men en perlerække af kampagner over de næste sæsoner.

lilyrose 
Derudover har Lily Rose også optrådt på et hav af magasinforsider, hvoraf man blandt andet kan nævne Love, Vogue Portugal, V Magazine og Vanity Fair.

Følg Lily Rose på Instagram.


Selah Marley

selah 
Lauryn Hills og Rohan Marleys datter er en af de nyeste kendisbørn til at indtage modescenen, og med den fart, den 17-årige kvinde allerede har haft, kommer vi nok til at se meget mere til hende. Ud over at have lavet kampagne for Calvin Klein har hun haft en eksklusiv redaktionel kampagne i Vogue, ligesom hun gik Kanye Wests ‘Yeezy Season 4’-show i New York, og umiddelbart ser det ud til, at det unge modelfrø mestrede rapperens ellers så udskældte sko.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SEASON

En video slået op af selah (@selahmarley) den

Følg Selah på Instagram.


Sofia Richie

sofia 
Selv om Lionel og Diana Richies yngste datter har fået megen opmærksomhed for sit forhold til Justin Bieber, så er det 18-årige kendisafkom også begyndt at få fodfæste i modebranchen. For med sin afslappede stil, blonderede hår og store læber har Sofia en helt speciel udstråling, der allerede har gjort sig gældende på forsiderne af ES Magazine, Popular, Fault Magazine og Billboard.

sofia2 
Derudover landede Sofia sidste år en kampagne for Madonnas modemærke Material Girl, mens hun i år sammen med blandt andre Selah Marley gik ‘Yeezy Season 4’-showet i New York.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Følg Sofia på Instagram.


Maya Thurman-Hawke

t-maya-thurman-hawke-allsaints-1 copy (1) 
Uma Thurman og Ethan Hawkes datter tog sine første spæde skridt ind i modeverdenen for få uger siden. For selv om den 18-årige Maya lige er begyndt at studere skuespil på Julliard i New York, så kunne man for nyligt opleve hendes som frontfigur i All Saints nye SS17-kampagne. Sorte tordenskyer og silende regn var den primære kulisse i kampagnen, der både inkluderede billede og video og lod Maya inkorporere sin passion for skuespil og naturlighed foran et kamera.

BeFunky Collage4 
Maya har ikke en officiel Instagram-konto.


Iris og Rafferty Law

BeFunky Collage5 
Jude Law og Sadie Frosts børn, Iris og Rafferty Law, har ikke været i modeverdenens søgelys længe. Ikke desto mindre synes der nu at være sat spot på søskendeparret, der er begyndt at hægte sig af deres kendte forældre og især skabe sig navne indenfor mode.

Iris-law-lead-xlarge_trans++N2u7Zc930EGT3BdqKVlAKskGnw7cUULUwT3K78zuxaA 
For mens 15-årige Iris allerede har optrådt i Teen Vogue og lavet kampagne for Miu Miu og Illustrated People, har 19-årige Rafferty gået show for DKNY og Dolce & Gabbana, lavet kampagne for Tiger of Sweden og optrådt i Teen Vogue.

BeFunky Collage6 
Følg Iris og Rafferty på Instagram.


Gabriel Kane Day Lewis

maxresdefault (1) 
21-årige Gabriel Kane Day Lewis er søn af Daniel Day Lewis og Isabelle Adjani, og selv om musik nok er hans primære fokus, er det godt forfulgt af hans virke som model. For den unge Day Lewis har med sine skarpe kindben og krop fuld af tatoveringer taget modeverdenen med storm. Han har blandt andet været med i kampagner for Zadig & Voltaire, Calvin Klein og Galeries Lafayette, mens han også har optrådt inden i og uden på magasiner som Harpers Bazaar, Teen Vogue, W Magazine, At Large Magazine og Vanity Fair.

BeFunky Collage7 
Følg Gabriel på Instagram.


Next generation?

Der er et hav af helt små kendisbørn, der venter i kulissen og er parate til at gøre deres indtog i modeverdenen. Her kan blandt andet nævnes Kim Kardashian og Kanye Wests datter, North West, der ofte er med til modeshows og klædt i de dyreste designermærker, samt Beyoncé og Jay Z’s datter, Blue Ivy, der nærmest også er blevet en mode-prop og ligesom sin mor ofte er iklædt noget feminint, prangende og opmærksomhedskrævende.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dog ét kendisbarn, der måske ikke er lige så traditionelt fashion-forward som North West og Blue Ivy, men som dog selv har taget kontrol over sit udseende og skabt sin egen unikke stil.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
Shiloh Jolie Pitt
Brad Pitt og Angelina Jolies datter 10-årige datter Shiloh Nouvel Jolie-Pitt har på trods af sin unge alder taget et standpunkt, når det kommer til hendes tøj og udseende. For selv om de fleste piger på hendes alder ofte har kjoler på og langt hår, ses Shiloh ofte i afslappet og drenget tøj, der sammen med hendes korte hår skubber til kønsnormerne. Uanset hvad fremtiden bringer, skal hun nok vise. at stil og mode mest af alt handler om at udtrykke sig selv.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af