Wiz Khalifa laver tøjkollektion – inspireret af sin søn Sebastian

Wiz Khalifa laver tøjkollektion – inspireret af sin søn Sebastian

Der sker meget, når man bliver forældre. Det kan man også mærke på nogle af tidens største popstjerner. Kanye West laver baby-Yeezys, mens Beyoncé nærmest bruger Blue Ivy som en fashion-prop. Og nu er det Wiz Khalifas tur til at lade familielivet flyde over i det professionelle.

Rapperen har nemlig været inspireret af sin søn, Sebastian, da han lavede tøjkollektionen BASH (selvfølgelig opkaldt efter sønnens kælenavn) i samarbejde med mærket Junk Food. Der er tale om en minikollektion med fokus på t-shirts, sweatshirts, en bomberjakke og nogle accessories.

»Alle designs er baseret på Sebastian – alle hans hobbier og ting, han dyrker«, fortæller Khalifa til People.

wiz-khalifa_bash5 
»Jeg ville gerne have, at den føltes personlig for ham, så han bliver begejstret, når han ser den. Han er tre år gammel, så han forstår måske ikke konceptet omkring at have sin egen tøjlinje, men det, at alle hans yndlingsting er på hans tøj, får ham til at føle sig speciel«, fortsætter Khalifa, der især er glad for nogle strømper med græskar på, fordi sønnen elsker græskar.

»Han er vild med Halloween og uhyggelige ting, så det var sejt, at vi fik skabt et græskardesign«, siger han til People.

wiz-khalifa_bash2 
Khalifa har især i år gjort sig bemærket på adskillige røde løbere med en evne til at tilføre noget ekstra til den klassiske herregarderobe. Som far går han også op i at lade sin stilsans smitte af på sønnen.

»Jeg shopper meget sammen med ham, og vi matcher ofte. Han har klart min sans for stil. Alle siger til mig, at han ser skarp ud – med butikskøbt tøj – så nu laver vi hans egne ting«.

BASH-kollektionen er altså en blanding af børne- og herretøj til fædre, der også hungre efter at matche med deres børn. Tøjet kommer til salg den 15. oktober hos Junk Food Clothing.

Læs også: Wiz Khalifa udgiver nyt track ‘Stranger Things’ – med samples og inspiration fra Netflix-hitserien

wiz-khalifa_bash3 
wiz-khalifa_bash4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af