Wiz Khalifa udgiver nyt track ‘Stranger Things’ – med samples og inspiration fra Netflix-hitserien

Wiz Khalifa udgiver nyt track ‘Stranger Things’ – med samples og inspiration fra Netflix-hitserien

Bare fordi man er rapper, betyder det ikke, at alting skal handle om at være ‘the only nigga in first class’, ‘rolling papers’ eller ‘bake sales’. Inspirationen er fundet helt andet steds på Wiz Khalifas seneste track, der har fået titlen ‘Stranger Things’.

Nummeret er stærkt inspireret af Netflixs sci-fi-hitserie af samme navn, hvis mystiske temamelodi (komponeret af Michael Stein og Kyle Dixon) sågar er anvendt som sample på nummeret. Undervejs får Wiz desuden besøg af Taylor Gang-kammeraten J.R. Donato, der også er afbilledet sammen med Wiz på nummerets geniale coverbillede.

Læs også: Savner du ‘Stranger Things’? Her er syv fede soundtracks fra samme musikalske univers

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af