Puma har også en selvsnørende sneaker – pas på, Nike

Puma har også en selvsnørende sneaker – pas på, Nike

Selv om Nike er løbet med opmærksomheden med deres HyperAdapt og selvfølgelig Nike Mag, så er de ikke de eneste, der har lavet selvsnørende sko. Allerede sidste år begyndte Puma nemlig at tease deres Autodisc, da de blandt andre gav deres ambassadør Usain Bolt et par.

Noget kunne tyde på, at skoene nu er tættere på at komme i hænderne på os almindeligt dødelige. I hvert fald har Engadget haft mulighed for at kigge nærmere på skoen, og selv om den naturligvis drager paralleller til Nikes system, så er der også tydelige forskelle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For eksempel sidder motoren til snøresystemet i tungen i stedet for i sålen som hos Nike. Det må formodes, at det gør sålen mere smidig, men til gengæld generer det måske forfoden. Det tyder dog ikke på, at Puma Autodisc automatisk bliver strammet, når man tager dem på, som tilfældet er med for eksempel Nike Mag. Til gengæld kan snøresystemet styres med en app via Bluetooth, hvor man også kan tjekke batteriniveauet.

Det vides endnu ikke, hvornår Puma sender Autodisc i handlen.

Læs også: Heldig vinder af Nike Mag gav 350 kroner – folk vil købe støvlerne for 100.000 kroner

puma-autodisc-autolacing-sneaker-002-1200x800puma-autodisc-autolacing-sneaker-003-1200x800

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af