Pumas nye kollektion er Rihanna-light – og det er godt

Pumas nye kollektion er Rihanna-light – og det er godt

Vi har efterhånden set det en del gange. Sportsmærkerne skaber hype i samarbejde med ambassadører og co-designere for så at lave design, der minder utroligt meget om de eftertragtede collabs. Adidas har allerede lavet flere sneakers, der minder meget om Yeezys, ligesom Puma Suede ligger sig tæt op ad Fenty Creeper.

Nu har Puma så lavet en kollektion, XTreme, der med sit oversize look og asiatiske referencer som kimino-designet og de croppede løse ærmer og bukseben ikke er langt fra den æstetik, som Rihanna har præsenteret med begge sine Fenty x Puma-kollektioner.

puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-2

Der er dog tale om en mere basic version i rene farveflader, som er holdt i sort, hvid og grå, men det er stadig sportswear, der møder streetwear.

Rihanna har dog ikke noget at hidse sig op over, da hun eftersigende er kreativ chef på kollektionen og kampagnen.

puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-6

Xtreme-kollektionen skulle komme i salg i denne uge og lander samtidig med, at Rihanna har sendt mere af sin Fenty-vinterkollektion på gaden med fokus på overtøj. Se de nye ting hos Puma.

Læs også: Rihanna tog skodesign til et nyt niveau under Fenty-show – her er næste års hype

puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-7puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-4puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-5puma-fall-winter-2016-sportstyle-womens-xtreme-pack-1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af