Rihanna tog skodesign til et nyt niveau under Fentys SS17-show – her er næste års hype

Rihanna tog skodesign til et nyt niveau under Fentys SS17-show – her er næste års hype

Rihanna har allerede bevist, at hun har et magic touch, når det gælder mode. For på få sæsoner har hun været med til at løfte Puma med designsamarbejdet, som over tre sæsoner har skabt tøj og især sko, der er blevet revet ned fra hylderne. Her kan blandt andet nævnes de tidligere sko-modeller Fenty Creeper og Fenty Fur Slide.

Med det nyligt afholdte Fenty SS17-show i Paris, er der nu endnu engang lagt i kakkelovnen til massiv sko-hype. Rihanna tog nemlig sit design til nye højder med eksperimenterende silhuetter, detaljer og tone-i-tone farver, der både inkorporerede og nytænkte Pumas klassiske kendetegn.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: A model, shoe detail, is seen backstage during FENTY x PUMA by Rihanna at Hotel Salomon de Rothschild on September 28, 2016 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Fenty x Puma) 
For mens snørrebånd og mærkets karakteristiske ruskindsdetaljer var den gennemgående røde tråd, var der fyret op for nytænking indenfor stiletter og sneakers med en kombination af det sportslige og klassiske og det feminine og maskuline.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: Model's shoes are seen backstage during FENTY x PUMA by Rihanna at Hotel Salomon de Rothschild on September 28, 2016 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Fenty x Puma) 
Creeper-modellen havde eksempelvis en tung sål med grove detaljer koblet med satinmateriale og støvede pastelfarver, mens stiletterne enten var slingbacks eller mules sat sammen med snøredetaljer og andre sportslige referencer. Samtidig var sandalerne tilbage med satinsnøredetaljer, der også var at finde på et par skinnende lilla sneakers.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: A model, shoe detail, is seen backstage during FENTY x PUMA by Rihanna at Hotel Salomon de Rothschild on September 28, 2016 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Fenty x Puma) 
Rihanna beskrev selv kollektionen som »Hvis Marie Antoinette skulle i fitnesscenteret og havde brug for noget at tage på«, hvilket egentlig opsummerer skoenes æstetik ret fint. De nye Fenty-sko vil sammen med resten af kollektionen blive lanceret næste år.

Læs også: Rihannas sexede pastelhær gjorde gaden luksuriøs – og udfordrede mændene

fenty_ss17_sko3 
PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: A model, shoe detail, is seen backstage during FENTY x PUMA by Rihanna at Hotel Salomon de Rothschild on September 28, 2016 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Fenty x Puma) 
fenty_ss17_sko 
fenty_ss17_sko2 
PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 28: A model, shoe detail, is seen backstage during FENTY x PUMA by Rihanna at Hotel Salomon de Rothschild on September 28, 2016 in Paris, France. (Photo by Victor Boyko/Getty Images for Fenty x Puma)

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af