Rihannas sexede pastelhær gjorde gaden luksuriøs – og udfordrede mændene

Fenty x Puma overraskede med en helt ny og blidere farvepallet under Paris Fashion Week.
Rihannas sexede pastelhær gjorde gaden luksuriøs – og udfordrede mændene

Allerede inden showstart teasede superstjernen en video på sine sociale kanaler, der blandt andet afslørede tøjstativer med et hav af pastelfarvet tøj – og det var netop farveskalaen, som overraskede mest, da Rihanna præsenterede sin anden kollektion i samarbejde med Puma.

For hvor efterårskollektionen fra Fenty by Rihanna var mørk og goth-inspireret, så var brandets bud på næste års sommertøj anderledes pastelfarvet og feminint i en klassisk forstand. Den sexede attitude var dog intakt, selv om den føltes blidere og mere sensuel med materialer som satin og blonder.

rihanna_fentyss17 
»Hvis Marie Antoinette skulle i fitnesscenter og manglede noget at tage på«. Sådan beskrev Rihanna kollektionen backstage, ifølge Dazed, og selv om det måske ikke lige var 1700-tallet, der var den første tydelige reference (trods flere korsetter), så virkede det, som om missionen var at blande gaden med luksus.

Det var der mange beviser på. Først valget om at rykke showet fra New York til Paris. Valget af det majestætiske Hôtel Salomon de Rothschild som location. Soundtracket, der tog hits som Desiigners ‘Panda’ og lavede dem om til klassiske kompositioner. Og så selvfølgelig tøjet og stylingen.

fentyxpuma_ss17_3 
For mens det stadig var streetwear og sportswear, der prægede kollektionen og showet, så fik flere looks et løft af smykker som chokers af store perlehalskæder. Flere modeller bar også vifter med Puma skrevet i goth-font. Og så var der altså materialer som satin og blonder – og korsetterne.

fentyxpuma_ss17_6 
Det blev blandet med flere Rihanna-kendetegn fra debuten store hoodies, snøre, lange ærmer, generel oversize og så skoene, selvfølgelig. Der var både plateausko og stilletter.

fentyxpuma_ss17_21 
Det fungerede, men man havde også på fornemmelsen, at det nogle gange var på grund af stylingen. For mens det så fedt ud, når en model i en grøn og lilla korset-bodystocking havde en satin-onesie halvt af, halvt på, så er jeg ikke sikker på, at den er så fed på bøjlen næste forår.

fentyxpuma_ss17_33 
Men der var også flere looks, der imponerede. Ikke mindst et par anorakker, der var lange i ryggen som et slags slæb eller halv kjole, og t-shirten, der så ud, som om den havde fået bundet et par ekstra lange ærmer på. Ligesom hybriden af en cap og en doo-rag var både sjov og skarp.

fentyxpuma_ss17_16 
Og så var der mændene. Ligesom i februar var de nedprioriterede, men mens de dengang blev lidt nogle underdanige muskelbundt, så var looket nu mere unikt og vovet med en model i en crop top og en anden i en satin top med spahettistropper. Det var fedt at se, selv om det var kvinderne, det primært handlede om.

Se flere billeder fra showet hos Vogue.

Læs også:
Rihanna giver sportstøjet et sexet løft – se hele hendes Fenty-debutkollektion

fentyxpuma_ss17_24 
fentyxpuma_ss17_23 
fentyxpuma_ss17_22 
fentyxpuma_ss17_20 
fentyxpuma_ss17_18 
fentyxpuma_ss17_17 
fentyxpuma_ss17_14 
fentyxpuma_ss17_13 
fentyxpuma_ss17_12 
fentyxpuma_ss17_9 
fentyxpuma_ss17_8 
fentyxpuma_ss17_5 
fentyxpuma_ss17_4 
fentyxpuma_ss17_3 
fentyxpuma_ss17_43 
fentyxpuma_ss17_41 
fentyxpuma_ss17_32 
fentyxpuma_ss17_29 
fentyxpuma_ss17_27

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af