15 gaveideer til hende der ikke har skrevet ønskeliste

2016 har været et stærkt år for streetwear, farver og 90’er-silhuetter. Med det udgangspunkt har vi fundet nogle bud på den perfekte gave til hende, der endnu ikke ved, hvad hun ønsker sig.

choker

Topshop-choker

Den tætsiddende choker var stor i 90’erne og har i år fået en renæssance. Denne fra Topshop er en ret enkel fortolkning af det populære smykke, der dog med den mørkeblå og < https://soundvenue.com/mode/2016/12/moden-elsker-velour-12-af-de-bedste-eksempler-paa-saesonens-mest-hypede-materiale-231956>tidstypiske velour får en underspillet kant af dekadence og sexethed.
70 kr. hos Topshop

hoodie-fuck-art-make-tees-40_fuck-art-make-tees_knitwear-sweatshirts_storm_1

Fuck Art Make Tees-hoodie

Godt hjulpet på vej af Demna Gvasalia er hoodien ikke længere forbeholdt dovne søndage. Et af de bedre eksempler er fra franske Fuck Art Make Tees, der refererer klassisk streetwear i den løse form og gråmelerede farve.
599 kr. hos Storm

acnestudios_briller

Acne Studios-solbriller

Når det gælder brilledesign syntes devisen i årevis at have været jo større, jo bedre, men den smalle hurtig-brille har fået et comeback i år. Acne Studios er selvfølgelig på pletten og har lavet en helt smal version af den ikoniske cat eye-brille, der blander retro-vibes og futurisme.
2.595 kr. hos Acne Studios

guccighost

Gucci-pung

Alessandro Michele har med sin originale æstetik formået at revitalisere Gucci og gøre det til et af de mest eftertragtede mærker i verden. I modsætning til sin forgænger, Frida Giannini, er han ikke bange for at sammensætte farver, broderier og logoer, der i én stor kreativ pærevælling fungerer gang på gang. Denne pung fra samarbejdet med artisten Gucci Ghost er et godt eksempel på mærkets udvikling og Micheles unikke designtilgang.
4.900 kr. hos Gucci

acnestudios_cap

Acne Studios-cap

I år er det især dad-cap’en, der har domineret mode- og gadebilledet. Denne udgave fra Acne Studios er en af de mere minimalistiske versioner, hvor det mørkeblå nylon giver en diskret, eksklusiv finish.
645 kr. hos Acne Studios

hummel_sokker

Hummel Hive-sokker

Synlige sokker er essentielt i både streetwear og 90’er-mode, og derfor er sokkerne også helt fremme i modebilledet. Hummel Hives bud tager udgangspunkt i den klassiske hvide tennissok, der dog med sort/lilla striber og ordene ’old school’ klarer den svære balancegang mellem cool og kikset.
50 kr. hos Støy

know_wave_tshirt

Know Wave-t-shirt

Logobølgen har især sat sit præg på t-shirts og sweatshirts i år. Her er det amerikanske Know Wave, der har kastet sig ud i en sjov variant.
350 kr. hos Dover Street Market

selfservice

Self Service-bog

Feminisme og stærke kvinder er et nøgleord i modeverdenen, og det Paris-baserede magasin har derfor sat fokus på ‘The New Femininity’ og givet forsiden til skuespilleren Charlotte Rampling.
220 kr. hos Støy

sneakers

Santoni x Purple-sneakers

Ligesom statement-strømper er en fin måde at spice et enkelt look op, så kan farver på skoene gøre det samme. Disse orange sneakers fra samarbejdet mellem det italienske mærke Santoni og fotogafen Olivier Zahm har derudover også et fint budskab på skotungerne.
2.940 kr. hos Colette

alphaindustries_bomber

Alpha Industries-bomberjakke

Bomberjakken har været populær igennem flere sæsoner, og i år har den især været dominerende i den originale armygrønne farve. Og det bliver dårligt mere ægte end Alpha Industries’ bud på jakken med det kontrasterende for.
1.500 kr. hos Støy

thrasher_beanie

Huf x Thrasher-beanie

Enhver skater hader dig for at gå i Thrasher – og andre skate-brands – men deres forbindelse til streetwear er uundgåelig, og derfor optræder brandet også tit i modesammenhænge. Beanien er fra samarbejdet mellem det L.A.-baserede skatermærke Huf og Thrasher Magazine.
230 kr. hos Asos

goods_178942_sub1rigtige

Uniqlo-dunjakke

Stærkt anført af 90’ernes dominans i moden har dunjakken fået et comeback. Japanske Uniqlo har i årevis udmærket sig i dunjakker og har i år designet en version med oversize hætte og en kortere og mere voluminøs facon.
745 kr. hos Uniqlo

stussy_top

Stüssy-crop top

Crop toppen har været uundgåelig de seneste sæsoner, hvor især streetwear-mærkerne har taget den stumpede top til sig. Amerikanske Stüssy står bag denne stumpede sweatshirt, der tager trenden med ind i en koldere tid.
625 kr. hos Naked

openingceremony_vanter

Opening Ceremony-handsker

Lyserød er en af årets helt store farver, og nuancen har været centrum i alt fra tøj til sko og accessories. Amerikanske Opening Ceremony bruger blandt andet farven på deres mobilvenlige touchscreen-handsker.
220 kr. hos Opening Ceremony

adidas_leggings

Adidas Originals-leggings

Athleisure-moden har igen gjort leggings til praktisk hverdagstøj. Dette par fra Adidas Originals er inspireret af et tracksuit fra 1994 og kanaliserer 90’er-streetwear i både farvesammensætning og de markante hvide striber.
350 kr. hos Naked

Læs mere: Moden elsker velour – 12 af de bedste eksempler på sæsonens mest hypede materiale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af