Rød løber: De ti bedste fra The Fashion Awards i London – og Marilyn Manson

British Fashion Awards skiftede navn i forsøget på at blive en international event på højde med Oscar-uddelingen og Met Gala. Den røde løber kunne dog ikke helt følge med de høje ambitioner, selv om især modellerne gjorde deres bedste.
Rød løber: De ti bedste fra The Fashion Awards i London – og Marilyn Manson
Gigi Hadid (Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images)

Lily Donaldson

Modellen fortsatte de gennemsigtige takter fra Victoria’s Secret-efterfesten i sidste uge i en blondekjole, der mest af alt sendte tankerne mod Kraka fra den nordiske mytologi.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Actor Jared Leto attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Jared Leto

Skuespilleren var tilbage i storform – og i Gucci. Og den jakke og butterfly kan redde ethvert halvkedeligt jakkesæt. Det var pimpet på en asiatisk facon. Prikket over i’et var de hvide sokker og sorte loafers. Det er den balancegang mellem overgjort og humoristisk, Leto ofte er så god til.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Model Joan Smalls attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Joan Smalls

Modellen tog årets store sportstendens med ind på den røde løber – og gennemsigtigheden og blondekanten på den croppede top fik det hele til at give mening. Afslappet men stadig elegant.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Model Kate Moss attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Kate Moss

Hvordan indtager man en rød løber, når man er oppe imod alle tidens store, unge modeller, og ens dage som supermodel ligger bag én? Man går all in på klassisk glamour. Og den mestrede Kate Moss ned til mindste detalje.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Model Gigi Hadid attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Gigi Hadid

Hvis Kate Moss gik den klassiske vej, så var Hadid, der senere blev kåret som årets model, mere moderne i sit bud på et rød løber-look. Hun var i bukser, men med slæb – og så fik hun sin karakteristiske choker til at gå i ét med outfittet.

Adwoa Aboah

Okay, det var ikke aftenens flotteste kjole, men den skabte i hvert fald opmærksomhed, og så var den bare lige så in your face og ærlig, som Aboah efterhånden er blevet kendt for at være. Det var et forfriskende rave-prinsesse-look, og fedt at udfordre farveskalaen på den røde løber.

Jourdan Dunn

Et ægte haha-jeg-er-model-outfit. For det bliver ikke meget mere enkelt en det, og alligevel lignede Dunn noget nær en million.

Alexa Chung

Den engelske jeg-har-snart-prøvet-alt-indenfor-mode-personlighed lykkedes med et underspillet asiastiskinspireret pyjamas-look, der skruede op for det særegne med pelsdetaljerne.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Pixie Geldof attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Pixie Geldorf

Der var tydelige 70’er-vibes over den flotte, løse kjole, som fik ekstra hippie-frihedsstemning med den dybe udskæring.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 05: Model Naomi Campbell attends The Fashion Awards 2016 on December 5, 2016 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Naomi Campbell

Mens Kate Moss gik den klassiske vej, så var hendes tidligere supermodelkollega mere vovet i kjolen, der ikke var bange for gennemsigtighed.

Og så… Marilyn Manson

Sådan klarer man en rød løber, når man er mørkets fyrste. Den mellemlange jakke, støvlerne og den stumpede bukser er med til at gøre looket personligt og stærkt.

Læs også: Gennemsigtighed var altoverskyggende på den røde løber til Victoria’s Secret-efterfest

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af