Ugens bedste sneaker-nyheder – Nakeds første Adidas-collab, Ultra Boost og kontroversielle Asics

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

adidas-naked_1

Nakeds første Adidas-samarbejde

Det københavnske sneaker-butik slutter et i forvejen imponerende år af med endnu et flot samarbejde. Denne gang er det Adidas’ Ultra Boost og Samba, som Naked giver sit bud på. Det er blevet til et par mintfarvede sneakers, der bliver sat til salg den 16. december. Samba’en koster 1.100 kroner, mens Ultra Boost’en vil blive solgt for 1.350 kroner hos Naked.

naked_samba


adidasNMD

NMD OG lander først i januar

Vi har tidligere skrevet om, at Adidas bringer den originale NMD-colorway tilbage. Dengang forlød det dog, at det ville blive nu i december, men nu trækker Adidas i land, og det lader til, at vi må vente indtil den 14. januar, før vi kan genopleve den første NMD-hype.


AirForce1_CDG

Comme des Garçons laver Air Force 1

Og nu vi er lidt ved rygtebørsen, så er dette par Nike Air Force 1 røget rundt på nettet i løbet af ugen. Måske er det endnu en del af den fejring af modellens 35 års jubilæum, som Nike gearer op til næste år. I sidste uge så vi noget, der ligner et Off-White-collab, og mon ikke mange flere er på vej i de kommende måneder?


adidas-originals-eqt-support-93-17

Equipment-jubilæum

Adidas kan også fejre et jubilæum næste år, hvor det er 25 år siden, at de lancerede deres Equipment-linje. Det vil blandt andet blive fejret med denne EQT Support 93/17, der er udstyret med en Boost-sål. Det vides endnu ikke, hvornår modellen lander.

adidas-eqt-support
I mellemtiden kan du dog overveje to nye colorways af EQT Support ADV. Udover denne fås den også i en sort variant med mintfarvede striber. Begge skulle komme til salg i morgen hos Adidas og udvalgte forhandlere.


air-jordan-3_uld

Jordan 3 i uld

Uldsneakers har fyldt en del på det seneste og giver også god mening i vinterkulden. Air Jordan har allerede givet os 12’eren i uld, og nu er turen komme til 3’eren, hvor hele overdelen er beklædt med materialet. Skoen står til 1.385 kroner og skulle lande hos udvalgte Nike-forhandlere den 17. december.


reebok-insta-pump-fury_marmor

InstaPump Fury i nye versioner

Hvis du vil tilføje lidt ekstra lir til dine sneakers op til jul, så har Reebok sørget for det perfekte par. Den seneste InstaPump Fury-colorway er holdt enkel og primært i hvid, så den marmorerede sål får al den opmærksomhed, den fortjener. Den er til salg nu hos END., hvor den koster 1.109 kroner.

reebok-instapump-fury-boot
Det er dog ikke ugens eneste InstaPump Fury-nyhed, for Reebok er også klar med en støvleversion af den futuristiske silhuet. Det er dog nærmest kun det oppustelige skelet, man genkender. Resten er støvlen er stort set bygget fra bunden. De tre colorways skulle komme i handlen i morgen, den 10. december i udvalgte Reebok-forhandlere.


diadora_LaMJC

Diadora i dyreklæder

Diadora fortsætter sin hyldest til streetwearbogen ‘All Gone’s tiårsjubilæum med endnu en colorway af N.9000, der tager udgangspunkt i et af bogens covers. Her er det blevet til falsk gepardskind, der pryder hele overdelen. Skoen rammer butikken Club 75’s webshop på søndag kl. 18 og forventes at koste omkring 1.050 kroner.


adidas-ultra-boost-3

Ultra Boost-updatering lander

Modellen er de seneste to år blevet en af Adidas’ mest populære modeller, der både formår at tilfredsstille løberne og almindelige sneaker-heads. Nu lander den opdaterede 3.0-version så, og den skulle eftersigende have bedre support, pasform og åndbarhed.

adidas-ultra-boost-3_sort
Adidas lægger hårdt fra land med et hav af colorways, der eftersigende skulle komme i handlen den 16. december. Meget tyder dog på, at vi må vente lidt længere på den triple black-colorway, som dog er annonceret.


common-projects

Common Projects skejer ud

Skomærket er kendt for sin kvalitet og enkle æstetik, der netop er så simple, at det næsten virker drastisk, når de hælder lidt farvet krymmel på sålen af den ellers monokrome sko i sart lyserød. Det giver dog lige netop det knæk, som klæder det minimalistiske look. Skoen skulle komme eksklusivt til salg hos Dover Street Market snart og står til 3.000 kroner.


puma-diamond-supply

Flere Puma Clyde

Puma lader til at pushe deres gamle klassiker Clyde-modellen igen og er nu klar med nye, monokrome colorways i samarbejde med Diamond Supply. De kommer til salg online lørdag klokken 18 hos Diamond Supply til 760 kroner.


asics-bulls-of-pamplona

Kontroversielle Asics

Det skal nok gøre nogle sure, når Asics nu lancerer nye colorways af deres GEL-Lyte V og GEL-Sight. De sorte og røde sko er nemlig inspireret af det populære og kontroversielle tyreløb i Pamplona i Spanien. Skoen bliver sat til salg den 17. december hos udvalgte Asics-forhandlere.

Læs også: Årets ti bedste sneaker-modeller – som du stadig kan få fingre i

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af