Er Kanye Wests næste Adidas-sneaker en Reebok-kopi?

Allerede sidste år begyndte rygterne at florere omkring en ny Adidas-underlinje skabt i samarbejde med Kanye West. Det var selvfølgelig via Kim Kardashians Snapchat, at flere billeder dukkede op af gear med Adidas’ tre ikoniske striber og navnet Calabasas, som altså er det L.A.-nabolag, Kimye bor i.

Siden er især et sort træningssæt med røde logoer blevet set flere gange på Kim K’s sociale medieplatforme, ligesom Kanye har optrådt i bukserne som i nedenstående Instagram-video.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

#CALABASAS #YEEZYSEASON4

En video slået op af Ibn Jasper (@ibnjasper) den

Det er dog de sneakers, som Kanye også har på i videoen, der nu er i fokus – og som tydeligvis også er en del af en kommende Calabasas-kollektion. Ifølge Yeezy Mafia, der ofte rammer plet med datoer og info omkring Kanye og Adidas’ samarbejder, så lander skoene nemlig i løbet af april eller maj.

De ligner mest af alt Reeboks Workout Plus, der var blandt vores yndlingsmodeller sidste år og som har fået vind i sejlene efter samarbejder med blandt andre Gosha Rubchinskiy og Beams.

Men det er altså ikke en ny silhuet, Kanye og Adidas har skabt, men derimod et take på det dog mindre kendte Adidas-model Powerphase, der først blev introduceret i 1988. Reeboks første Workout-model er ifølge vores research fra 1984, så ja. Og lige meget hvad, så minder de to sko meget om hinanden.

Læs også: Barack Obama får specialdesignede Air Jordans i afskedsgave

reebok_workoutplus
Reebok Workout Plus
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af