Gosha Rubchinskiys næste kollektion lander meget snart – også i fire danske butikker

Gosha Rubchinskiys næste kollektion lander meget snart – også i fire danske butikker
Fra Gosha Rubchinskiys show ved Pitti Uomo i år

UPDATE, 18. jan. 2017: Både Soulland og Mads Nørgaard har kollektionen til salg fra i dag. Kun i butikkerne til at starte med.

Vinteren har godt nok kun lige ramt os for alvor, men i modens hast efter nyt er forårs- og sommerkollektionerne allerede på vej ind på mange butikshylder. Det gælder også Gosha Rubchinskiys omtalte SS17-styles, som blandt andet byder på samarbejder med Levi’s, Kappa, Sergio Tacchini og Fila.

Kollektionen kommer nemlig til salg online hos Dover Street Market på fredag, før den rammer kædens fysiske butikker dagen efter. Og på mandag skulle den russiske designers sportsinspirerede og 80’er-voluminøse bud på streetwear også komme til Danmark.

Gosha Rubchinskiy

Flere udenlandske medier inkluderer i hvert fald Soulland, Wood Wood, Mads Nørgaard og Dr. Adams på en lang liste af internationale forhandlere, der skulle have tøjet til salg fra den 16. januar. Det var også de fire, der havde Rubchinskiys seneste kollektion til salg.

Ingen af de fire danske forhandlere har dog på nuværende tidspunkt kunne bekræfte datoen over for Soundvenue. Et par fortæller, at de får kollektionen, men at de ikke tror, at det bliver allerede på mandag. Vi råber op, når vi ved mere.

Læs også: Astrid Andersen viste 80’er-luksus i London – fem højdepunkter fra hendes show

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af