Ugens bedste sneaker-nyheder – Valentine’s, mode-brands og sokkedesign

Vi hjælper dig til at få overblik over ugens mange nye lanceringer og colorways fra sneaker-verdenen.

Metallisk skær

Guld, sølv og bronze er flere gange blevet omfavnet af sportsmærkerne af åbenlyse grunde, som vi for eksempel ofte ser det omkring store mesterskaber. Nogle gange behøver man dog ingen undskyldning. Adidas er eksempelvis på vej med to nye takes på deres Stan Smith.

Adidas_stansmith_soelv
En i sølv, der også er blevet udstyret med en Boost-sål, som heldigvis er meget underspillet og udformet som den almindelige Stan Smith-mellemsål.

Adidas_stansmith_bronze
Det samme gælder denne kobber-variant, der altså forbigår præmieskamlen, men holder fast i det metalliske skær. Begge modeller skulle snart komme i salg.

nike_airmaxzero_soelv
Nike tager udgangspunkt i skinnende sølv med denne Air Max Zero-colorway, der vinder på de mange detaljer, der er på Hyperfuse-overdelen. Skoen koster 1.190 kroner hos Allike.


commedesgarcons_nike

Mere Comme des Garçons x Nike

Vi har allerede set Comme des Garçons’ bud på Vapormax Air og Air Force 1, og nu fortsætter det japanske mærke sit samarbejde med Nike. Denne gang har de lavet en triple black-version af Air Pegasus ’83, men den er indtil videre desværre kun til salg via CDG’s egen butikskæde Dover Street Market, og altså kun i deres fysiske butikker. Vi håber, at den i det mindste rammer nettet snart.


adidas-tubular-instinct-low

Tubular Instinct i lav-version

Adidas har leget en del med deres Tubular Instinct-model, og nu gør det tyske mærke det igen med denne low-version, der for første gang kapper skaftet af skoen. Enkel i sort ruskind, men stadig med den markante todelte sål. Afew har den til 890 kroner.


adidas-originals-eqt

Adidas går all-in på EQT

Vi har allerede set de første modeller, og alt tyder på, at Adidas er indstillet på, at 2017 skal stå i EQT’ens navn. Brandet kører i hvert fald på med flere nye colorways. En sort og hvid Primeknit-version af EQT Support Ultra er således lige landet (og Pusha T’s grå take lander fredag nat). Begge koster 1.500 kroner hos for eksempel Naked.

adidas-eqt-adv-black-and-white-primeknit
Samtidig er der også landet billeder af en sort/hvid Primeknit-version af EQT Support ADV-modellen, men der er endnu ikke offentliggjort en releasedato for den.


vetements-x-dr-martens

Vetements’ take på Dr. Martens

Alt hvad Demna Gvasalia rører ved har det med at blive til guld, og hans bud på de klassiske Dr. Martens-støvler er også allerede udsolgt hos Colette, men Opening Ceremony har dem i hvert fald stadig til 5.162 kroner. I hænderne på Vetements-designeren er snørebåndene fjernet, og støvlerne har i stedet lynlås i siden for et ægte nonchalant Vetements-look.


adidas-nmd-xr1-og

Nyt fra NMD-land

Da Adidas for to uger siden endelig genudgav den originale NMD_R1-colorway, som startede hele hypen omkring modellen, så blev de hurtigt revet væk. Så det giver mening, at det tyske brand lader sig inspirere af looket. Især en ny NMD_XR1-colorway genbruger de røde og blå plugs, mens en kommende NMD_R1-colorway kommer tæt på med pink og grå detaljer. Ingen af de to modeller er i salg endnu.

adidas-originals-nmdr1


Adidas tager sokkedesign helt ud

I de nye samarbejder med Gosha Rubchinskiy og Alexander Wang har Adidas omfavnet det høje sokkedesign, som har fyldt en del de seneste par år, og som vi blandt andet også så sidste år med Soulland x Nike SB-samarbejdet.

gosha-rubchinskiy-adidas-football-ace-16-super

Rubchinskiy viste skoene i forbindelse med sit AW17-show i Kaliningrad, men nu er der landet bedre billeder af skoene, som altså er en sneaker-version af fodboldmodellen Ace 16+ Super.

adidas-x-Alexander-Wang-Boost

Wangs samarbejde blev annonceret sidste år og skulle lande i butikkerne snart og kommer altså også til at omfatte denne Boost-model, der ligner en NMD City Sock med forvokset strømpe, og selvfølgelig med Adidas-logoet vendt på hovedet, som Wang dyrker i hele kollektionen. Ingen af de to modeller er på markedet endnu.


puma_basket-strap-exotic-skin2

Enkle Puma

Sidste år fik Basket-modellen brede satinbånd som snørebånd, og nu er Puma klar med to nye takes på silhuetten. ‘Exotic Skin’ kalder de den ene med reference til den slangeskindslignende ruskindsoverdel. Med gulddetaljer og velkrostropperne er det de små ting, der gør skoen ekstremt vellykket. Overkill har den til 820 kroner, og den fås også i sort, grå og beige.

puma-basket-platform

Basket Platform-modellen er mere genkendelig, da den selvfølgelig slægter Rihannas Fenty Creeper på. Den fås i både hvid og sort og vinder især på den markante gummisål. Overkill har den til 745 kroner.


adidas-y-3-yohji-run-boost

Mere Y-3-futurisme

Yohji Yamamotos samarbejde med Adidas bærer hans tydelige design-dna med fokus på snit og detaljer i en farvepalette, der ikke strækker sig ud over sort og hvid. Og med de nye sorte og hvide colorways af Yohji Run Boost bygger de videre på successen. Storm har begge til 2.099 kroner.

y-3-atta

Der er klart mere på spil med den nye ekstra højskaftede Atta-model, der mest af alt ligner en futuristisk basketstøvle og blandt andet inkluderer både snørebånd og lynlås. Naked har modellen til 2.900 kroner.


asics-gel-lyte-v-salmon

Asics til Valentine’s

Mangler du en god gave til en kæreste, der er vild med sneakers, så har Asics et godt bud – nemlig to colorways af GEL-Lyte V, som passer sammen som en slags yin og yang. Den ene er altså lyserød med cremefarvede detaljer, mens den anden er creme med lyserøde detaljer. Get it? De koster 765 kroner stykket hos HNY og kan nok lige nå at komme med posten før den 14. februar.

asics-gel-lyte-v-salmon2


raf-simons-adidas-2017-adilette

Raf Simons x Adidas

Den belgiske designer har igen sat sit præg på Adidas’ fodtøj. Han har for eksempel givet et enkelt bud på Adilette’n, der koster 890 kroner hos Très Bien.

raf-simons-adidas-spirit-buckle

Så er der mere knald på Simons’ Spirit Buckle – eller det er egentlig blot en skæv detalje, der giver den ellers enkle lærredssko kant. For det er ikke hverdag, at der sidder et bredt læderbælte med markant sølvspænde på en sneaker. Skoen koster 2.675 kroner hos Bodega.

Læs også: Zara tænder kopimaskinen igen – laver flere Adidas-lignende sneakers

raf-simons-adidas-spirit-buckle2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af