Folk er sure over ny Vogue-forside – Ashley Graham svarer igen

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Diversitet, diversitet, diversitet. Det fylder stadig meget i modebilledet, men det er samtidig en kunst at gøre det rigtigt. Det beviser den nyeste forside af det amerikanske Vogue, hvor magasinet har samlet en mangfoldig række kvinder under overskriften ‘Kvinder styrer!’

Blandt de syv modeller, der også inkluderer Kendall Jenner og Gigi Hadid, er Ashley Graham, som efterhånden er modebranchens go-to-girl, når det skal bevises, at kvinder med kurver også er velkommen i klubben. Der er bare lige ét problem: Grahams hånd.

For som den eneste af de syv kvinder har Graham en hånd ned langs benet, der på sin vis dække for noget af hendes lår, som er større end de andres. Og det er – selvfølgelig – ikke gået ubemærket hen. Flere på de sociale medier påpeger den ‘tilfældige’ håndplacering.

Og nogle mener også, at Gigi Hadids arm og hånd, som strækker sig hen over maven på Kendall Jenner og tager om hoften på Graham er photoshoppet længere, så den netop kan hjælpe med at få den kurvede model til at fremstå tyndere.

Graham har dog allerede givet svar på tiltale til alle tvivlere eller haters. »Jeg valgte at posere sådan… Ingen sagde, hvad jeg skulle gøre«, skriver hun til en bruger, der kommenterede på Grahams posering.

Skærmbillede 2017-02-09 kl. 11.38.29

Og det er sikkert rigtigt, men det er alligevel påfaldende og utroligt, at ingen i processen har tænkt over, hvordan det kunne fortolkes.

Det skal selvfølgelig lige siges, at der er mindst lige så mange, der elsker forsiden på de sociale medier og roser både Vogue og Graham.

Læs også: Designere nægtede at iklæde Ashley Graham til hendes Vogue-forside

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af