Nu laver alle sokke-sneakers: Ni af tidens bedste modeller

For et par år siden dominerede Nike og Adidas strømpedesignet, men i år har konkurrenterne for alvor meldt sig på banen.

adidas_pureboost2

Adidas Pure Boost LTD

Det er måske den mindre populære fætter til NMD og Ultra Boost, fordi den er flere straight løbesko, men i denne nye colorway står Pure Boost’en skarpt men den sort/hvide blanding, som tegnes hårdt op af den kridhvide sål. Sokken er naturligvis lavet i Adidas eget materiale, Primeknit.
1.115 kroner hos Caliroots


reebok_pumpsupreme

Reebok Pump Supreme

Siden Pump-teknologien blev introduceret i 1989 har den står som en slags forløber for sokkedesignet, eller i hvert fald et naturligt skridt på vejen. Med Instapump Fury blev snørebåndene droppet, og nu har Pump Supreme så blandet en knit-overdel med Pump-teknologien.
1.500 kroner hos Naked


adidas_nmdcs2

Adidas NMD_CS2

Med NMD har Adidas for alvor givet sokkedesignet et skub ud til mange flere mennesker – og med opdateringen af City Sock-modellen er der for alvor tale om en strømpe. Splitdesignet i siden er dog en fin detalje, og så er det prikkede look på denne colorway både opsigtsvækkende og flot.
1.439 kroner hos Sneakersnstuff


asics_kayano

Asics GEL-Kayano

Mens det især er Nike og Adidas, der har skubbet på med mange forskellige sokkedesigns, så er flere sportsbrands i dag klar med det populære fit. Asics har lavet deres Kayano-model i en knit-variant. Som med flere andre sokke-sneakers har Asics valgt at holde fast i snørebånd samt overdelens ramme for ekstra støtte.
1.700 kroner hos Støy


Reebok-ZOKU_RUNNER

Reebok Zoku Runner

Ja, Reebok har også omfavnet det populære design med den ny model, som de blandt andet har fået deres ambassadør Future til at hjælpe med at promovere. De har sågar lavet en Freebandz x Reebok-version af skoen. Denne er dog en mere vovet multifarvet colorway med en gennemsigtig støttekappe.
1.100 kroner hos Rezet Store


filling_pieces_rootsrunner

Filling Pieces Roots Runner Knit

Det hollandske sneaker-brand er også hoppet med på bølgen og har skabt en sokke-version af sin Roots Runner. Overdelen er ét stykke 3d-vævet Ply Lycra, som skulle følge fodens form. Mens designet har givet afkald på Filling Pieces’ karakteristiske høje pløs, så er den unikke sål stadig umiskendeligt deres.
1.900 kroner hos Støy


puma_ignite

Puma Ignite 3 EvoKnit

Puma hoppede ind i sokkekampen med Ignite EvoKnit, der kom på markedet sidste år, og mens Adidas har Primeknit og Nike bruger deres eget Flyknit, så er EvoKnit altså Pumas bud på det vævede materiale, der dominerer modellen. Mens vi i dag ser flest lave sokke-sneakers, så bruger Ignite altså den høje skafte, som Alexander Wang x Adidas også dyrkede tidligere i år og Soulland x Nike omfavnede sidste år.
630 kroner hos Sneakersnstuff


adidas-tubular-doom

Adidas Tubular Doom

Tubular-familien er efterhånden stor og flere af modellerne er blevet lavet i Primeknit de senere år. Her er det Tubular Doom, der kommer med højt skafte og stadig får ekstra støtte til sokken med både hæl- og vriststrop samt ramme.
1.200 kroner hos Hooha


Nike_AirHuarache

Nike Air Huarache Ultra

Da modellen landede i 1991 tog Air Huarache forskud på det sokke-fit, som nu fylder så meget. Dengang brugte designere Tinker Hatfield neopren og mere af den velkendte sneaker-overdel var bevaret. For halvandet år siden landede den opdaterede Ultra-variant så, hvor sokke-looket blevet mere fremtrædende, og hvor Flywire-snøresystemet stod for meget af støtten.
965 kroner hos Titolo

Læs også: Pink forår: Otte lyserøde sneakers

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af